Ryzen 3 3200G için PSU önerisi

Bütçe
3400-3700-

Bu yeterli hocam ekran kartı takacak olursan da idare eder.
Edit: O kasanın içindeki PSU C4 sınfına giriyor.
SSD olarak bunu al.

O kasa ve PSU alınmaz, onun yerine Aerecool VX Plus 500W ve Performax Xenom kasa tercih edin. Aynı şekilde fiyattan kısacağım diye o anakartıda almayın, hiçbir şekilde RAM frekanslarına, voltaj değerlerine elletmiyor, ayrıca M2 SSD girişi bile yok. Mosfetlerinden bahsetmiyorum bile, en giriş seviyesi A320M anakart. RAM olarakta NEOFORZA 8 GB 3200 MHZ olan modeli tercih edilebilir, SSD kanadında Patriot Burst kullanın o SSD yerine.

O kasa ve PSU alınmaz, onun yerine aerecool VX Plus 500W ve performax xenom kasa tercih edin. Aynı şekilde fiyattan kısacağım diye o anakartıda almayın, hiçbir şekilde RAM frekanslarına, voltaj değerlerine elletmiyor, ayrıca M.2 SSD girişi bile yok. Mosfetlerinden bahsetmiyorum bile, en giriş seviyesi A320M anakart. RAM olarak da Neo Forza 8 GB 3200 MHz olan modeli tercih edin, o RAM ile sıkıntı yaşayanlar olmuş pek tavsiye edilmiyor.

Yan hesapla geldim diğeri şu an cezalı maalesef zaten M.2 SSD benlik bir şey değil. Normali kime yetmiyor ki ve bu arada teşekkür ederim. Anakart B450 alsam sıkıntı yaşatırmı?

Yan hesapla geldim diğeri şu an cezalı maalesef zaten M.2 SSD benlik bir şey değil. Normali kime yetmiyor ki ve bu arada teşekkür ederim. Anakart B450 alsam sıkıntı yaşatırmı?

B450 alsanız neden sıkıntı yaşayasınız ki? Bütçeniz varsa B450 almanız çok daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı