Ryzen 3 3200G sisteme monitör vs RX 570

Oynadığınız oyunlarda FPS değerleriniz genellikle hangi değerler arasında geziyor?
Forza horizon 4 high ayarlarda 40-60 arası ama drop oluyor, GTA 5 high ayarlarda oda 60 üstü alıyordur tam hatırlamıyorum, csgo orta ayarda 100 üstü gösteriyor oyunun FPS göstergesinde ama bazen ekranda kırılmalar oluyor.

Forza Horizon 4 High ayarlarda 40-60 arası ama drop oluyor, GTA 5 High ayarlarda oda 60 üstü alıyordur tam hatırlamıyorum, CS:GO orta ayarda 100 üstü gösteriyor oyunun FPS göstergesinde ama bazen ekranda kırılmalar oluyor.

Eğer FH4'te FPS yükselteyim diyorsanız ekran kartı alın, eğer CS:GO'da ekran kırılmasından kurtulup, daha akıcı oynamak istiyorsanız monitör alın.

Eğer FH4'te FPS yükselteyim diyorsanız ekran kartı alın, eğer CS:GO'da ekran kırılmasından kurtulup, daha akıcı oynamak istiyorsanız monitör alın.

Bana ikisinde lazım 😅
O zaman önce RX 570 alayım( bir de benim işlemcim ile darboğaz olur mu genelde olur demişler ama ) 2-3 ay sonra da inşallah monitör alırım.

Bana ikisinde lazım 😅
O zaman önce RX 570 alayım( bir de benim işlemcim ile darboğaz olur mu genelde olur demişler ama ) 2-3 ay sonra da inşallah monitör alırım.

Darboğaz yaşayabilirsiniz dediğiniz gibi, onu da soğutucu yeterli ise overclock ile çözebilirsiniz. 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı