eyre
Kilopat
- Makaleler
- 2
Oynadığınız oyunlarda FPS değerleriniz genellikle hangi değerler arasında geziyor?1440x900
Oynadığınız oyunlarda FPS değerleriniz genellikle hangi değerler arasında geziyor?1440x900
Forza horizon 4 high ayarlarda 40-60 arası ama drop oluyor, GTA 5 high ayarlarda oda 60 üstü alıyordur tam hatırlamıyorum, csgo orta ayarda 100 üstü gösteriyor oyunun FPS göstergesinde ama bazen ekranda kırılmalar oluyor.Oynadığınız oyunlarda FPS değerleriniz genellikle hangi değerler arasında geziyor?
Forza Horizon 4 High ayarlarda 40-60 arası ama drop oluyor, GTA 5 High ayarlarda oda 60 üstü alıyordur tam hatırlamıyorum, CS:GO orta ayarda 100 üstü gösteriyor oyunun FPS göstergesinde ama bazen ekranda kırılmalar oluyor.
Eğer FH4'te FPS yükselteyim diyorsanız ekran kartı alın, eğer CS:GO'da ekran kırılmasından kurtulup, daha akıcı oynamak istiyorsanız monitör alın.
Bana ikisinde lazım
O zaman önce RX 570 alayım( bir de benim işlemcim ile darboğaz olur mu genelde olur demişler ama ) 2-3 ay sonra da inşallah monitör alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.