Ryzen 3 3200G Sisteme SSD vs HDD

gswarrior1905

Centipat
PC toplayacağım ekran kartını şimdilik alacak bütçem yok. Şöyle bir sistem toplayasım var.
R3 3200G
8 GB RAM
240GB SSD
A320 m anakart

İleri de RX 570 veya 580 takarım. Üst düzey oyun oynayasım var. GT5 gibi. Şimdi SSD mi alayım? yoksa HDD alıp RAM'i 16'ya çıkarıp ileride 120 240 GB SSD mi alayım? yani SSD mi? RAM mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC toplayacağım ekran kartını şimdilik alacak bütçem yok. Şöyle bir sistem toplayasım var.
R3 3200G
8 GB RAM
240GB SSD
A320 m anakart

İleri de RX 570 veya 580 takarım. Üst düzey oyun oynayasım var. GT5 gibi. Şimdi SSD mi alayım? Yoksa HDD alıp RAM'i 16'ya çıkarıp ileride 120 240 GB SSD mi alayım? Yani SSD mi? RAM mi?

Ne yaparsın bilmiyorum ama ben harddiskin yavaşlığını çekemiyorum, seni sıkıntıya sokuyorsa harddisk de alabilirsin.

Hocam HDD ve RAM takviyesi ile GTA V oynayabilirsiniz. İleri de ekran kartı takviyesi yapabilirsiniz.
Hocam bir de anakart a 320 serisi BIOS güncellemesi olmadan işlemciyi desteklemeyebilir. Haberiniz olsun. B450 serisi seçebilirsiniz. Fazla fiyat farkı yok. Gigabyte B450 S2H alabirsiniz.

R3 3200G.
8 GB RAM.
240GB SSD.
A320 m anakart.

İleri de RX 570 veya 580 takarım. Üst düzey oyun oynayasım var. GT5 gibi. Şimdi SSD mi alayım? Yoksa HDD alıp RAM'i 16'ya çıkarıp ileride 120 240 GB SSD mi alayım? Yani SSD mi? RAM mi?

Toshiba P300 al SSD kadar olmasa da bir SSD'nin yarısı eder.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı