Daha iyi bir CPU ile takas düşünürseniz?Arkadaşlar ürün tertemizdir, FM ve FIFA harici neredeyse oyun oynamadım, elmacık sitesinden alınmış ve garantisi bitmiştir. Zorlanma kesinlikle yapılmamıştır. Ekran kartı aldığım için ihtiyacım kalmadı. Şu an kasada takılı olduğu için fotoğrafını koyamadım.
Fiyat = 900.
Eki Görüntüle 1775423
Eki Görüntüle 1775424
Daha iyi bir CPU ile takas düşünürseniz?
R5 2600 R7 1700X R9 3950X.
Daha iyi bir CPU ile takas düşünürseniz?
R5 2600 R7 1700X R9 3950X.
Evet. Ne istediğinize bağlı. 3950x'e anlık alıcı var lakin.Teşekkür ederim hocam düşünmüyorum.
Takas olarak üzerine ücret istiyor musunuz efendim?
Evet. Ne istediğinize bağlı. 3950X'e anlık alıcı var lakin.
3 adet mevcut elimde silikon kalitesine göre fiyat değişiyor. Varsa Discord görüşelim dilerseniz?Ryzen 5 2600 üstüne istiyor musunuz?
Silikon kalitesini nasıl ölçüyorsun ki ?3 adet mevcut elimde silikon kalitesine göre fiyat değişiyor. Varsa Discord görüşelim dilerseniz?
Min Voltage Max Freq.Silikon kalitesini nasıl ölçüyorsun ki ?
Anladığım kadarıyla oc dışında bir işe yaramıyor. Stok ayarlarda daha serin çalışma gibi bir durum yok di mi ?Min Voltage Max Freq.
Elimde bir şaheser var... R7 5800X 0.9v ile 4.9Ghz'de stabil durabilen bir canavar işlemci... Koklatmazlar bu devirde böylesini.
Elimdeki En iyi R5 2600 ise 0.975v'da 4.4Ghz'de stabil çalışabiliyor. 420mm sıvı soğutma olduğundan 40'ı pek geçmese de standart kule tipinde 70'i geçmeyecektir.
1.4v'da ise 4.7'ye kadar uzanabiliyor eli.
Stok ayarından çok daha serin çalışıyorlar. Stokta voltajınız 1.1-1.4v arası gelir siz ebediyen 0.9v'da sabit tutup stok frekansı aşsanız da o voltaj sabit olduğundan maksimum ısınmayı aşmayacaktır hiçbir zaman.Anladığım kadarıyla oc dışında bir işe yaramıyor. Stok ayarlarda daha serin çalışma gibi bir durum yok di mi ?