FPS oyunlarını seviyorum ama onlar işlemcimi sevmiyor, bazen tamamen kitleniyor oyun yada dehşet şekilde dalgalanıyor.Geçilir hocam. Hem de FPS oyunlarını seven biriymişsin, kesinlikle geçilir.
Şu an B450M anakartı kullanıyorum, F63 sürümünde. Güncelleme yapmam gerekli mi?AAA oyunlarda dahi artış görürsün, kaldı ki Valorant veya CS2 gibi oyunlar tamamen işlemciden güç alıyor. Çoğu durumdan kârlı çıkarsın kısaca.
Gigabyte B450M S2H.@Bulut Asıltaş Hangi B450M?
F62 ve sonrasında destek görünüyor, yani BIOS güncellemesi gerekmiyor. Yine de almadan önce güncelleme yapmanız yararınıza.Gigabyte B450M S2H.
Çağ atlayabilirsiniz fpsinizde.Aralarındaki performans farkı ne kadar olacaktır acaba? Ekran kartım 1660 Ti. Oyunlarda aşırı derecede bir darboğaz yaşıyorum. Fark olursa da ne kadar olur?
Anakartı B550M'e güncellemeyi düşünüyorum. Anakart kutudan çıktığı gibi işlemciyi destekleyecek midir aceba?F62 ve sonrasında destek görünüyor, yani BIOS güncellemesi gerekmiyor. Yine de almadan önce güncelleme yapmanız yararınıza.
Benim bildiğim kadarıyla evet destekliyor.Anakartı B550M'e güncellemeyi düşünüyorum. Anakart kutudan çıktığı gibi işlemciyi destekleyecek midir aceba?
Dediğiniz gibi gerçekten çağ atladım, tarayıcılarda bile donma yaşarken artık 0 donma ile ilerliyorum.Çağ atlayabilirsiniz fpsinizde.
Bazı anakartların eski revizyonlarında direkt destek olmayabiliyor fakat artık eski revizyon bulmanız çok çok zor. Destekler.Anakartı B550M'e güncellemeyi düşünüyorum. Anakart kutudan çıktığı gibi işlemciyi destekleyecek midir aceba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.