Ryzen 3 ve GTX 1050 Ti sistem ekrana görüntü gelmeme sorunu

zorbelz123

Hectopat
Daha fazla  
Anakartim A320M VH Plus. Daha demin topladim, GTX 1050 Ti var. Aktif VGA dönüstürücü kullaniyorum. Eski HDD taktim sadece geri kalan butun parcalar 0 anakartta boot sinyali veriyor. Yardimci olursaniz sevinirim. Bütün baglantilar dogru yapildi bu arada.

qJ3Xv3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Statik elektiriğinizi boşaltıp ekran kartını sökün. Dönüştürücü olmadan anakarta bağladığınız kablodan görüntü almaya çalışın. BIOS'u açın ve görüntü aldığınızı doğrulayın. Görüntü alamazsanız anakart, işlemci veya PSU arızalı olabilir. Ama bu çok düşük bir ihtimal. Olasılıkları gözden geçirin. Bir hata yapıyorsunuz.

Statik elektiriğinizi boşaltıp ekran kartını sökün. Dönüştürücü olmadan anakarta bağladığınız kablodan görüntü almaya çalışın. BIOS'u açın ve görüntü aldığınızı doğrulayın. Görüntü alamazsanız anakart, işlemci veya PSU arızalı olabilir. Ama bu çok düşük bir ihtimal. Olasılıkları gözden geçirin. Bir hata yapıyorsunuz.
Ekran kartini sokup onboarddan goruntu almaya calistim yine olmadi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı