Ryzen 3200G RX 570 düşük FPS sorunu

AHMETCAN-A

Centipat
AMD Ryzen 3200G.
XPG D30.
Gigabyte A320M-S2H.
Sapphire Pulse AMD RX570 4 GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-e 3.0 ekran kartı 11266-67-20G.
Toshiba OCZ RC500 250 GB.
SanDisk SSD Plus 120GB.
Gametech GTP-600 Full RGB 600W 80 Plus Bronze Power Supply PC güç kaynağı.
LG 22MK400H-B 1ms 75Hz monitör.
Merhaba yakın zamanda bilgisayar topladım orijinal Windows ve güncel Driver kurdum ama oyunlarda FPS düşüşleri yaşıyorum CS:GO en düşük ayarlarda 200 FPS ve anlık olarak 110 FPS'ye düşüyor nedenini araştırdım bulamadım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörünüz 75Hz zaten 110 fps ile 200 fps arasında fark yok çünkü ikisinde de saniyede 75 kare görebilirsiniz.

Fps'in niye anlık olarak düştüğünün tespiti için drop yaşadığınız andaki sistem bilgilerine ihtiyaç var. Afterburner gibi bir programla bu bilgileri sağlayabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım ancak dediğim gibi bir fark olmayacak arada.

Acaba o anda işlemcinizin kullanımını ele geçiren uygulama nedir? Bunlara bakmak lazım.

CS:GO'nun bir problemi de ping’in anlık değişiyor ise FPS düşmesi de yaşanabiliyor.
Ek olarak ethernet kablosu kullanıyor musun?

RAM kaç MHz ve Dual Channel mı? Bir de Afterburner ile OSD açıp oyun içi değerleri paylaşın, özellikle %1 ve %0.1'lik değerleri açın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasam bayağı dar kasa modeli bu eklemeyi unuttum.
.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aıda64 ile işlemci stres testi yaptım 20 dk süre maksimum 70 ° C
Yardımcı olurmusunuz
CS:GO'nun bir problemi de ping’in anlık değişiyor ise FPS düşmesi de yaşanabiliyor.
Ek olarak ethernet kablosu kullanıyor musun?
EVET

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…