Ryzen 3300X ve RX 6600 XT Valorant performansı

Ryzen 5 3600 - RTX 2060 sisteme sahip bir yayıncı oyun sırasında 90-120 FPS alıyor. Oyunda uzun süredir optimizasyon sorunları var diyor herkes ama Riot Games bunu düzeltmek için neden bir şeyler yapmıyor? @Riot Games

Dostum yayını merden yapıyor CPU'dan ise yüklenmeyi düşürsün düzelir turing çekirdekleriyle mi yayın yapıyor şahsen o daha kaliteli iş çıkarır :)

Hayırlı olsun hocam sistemi yükseltmişsiniz.

Teşekkürler.

Tüm maç boyunca böyleydi bunlar. Anında başladılar.

Ryzen 5 3600 - RTX 2060 sisteme sahip bir yayıncı oyun sırasında 90-120 FPS alıyor. Oyunda uzun süredir optimizasyon sorunları var diyor herkes ama Riot Games bunu düzeltmek için neden bir şeyler yapmıyor? @Riot Games

90-120 FPS normal değil sistemsel bir sıkıntı olabilir. Benim pingim yüksekken, takıla takıla giderken bile 150 FPS altını görmedim. 3600 ile o FPS'i istesen de alamazsın gibi.

Denk gelmesi normal her maçta var böyle bir iki tane en az.
Ben de GTX 1650 i5 10300H ile 90-120 FPS alıyorum. FH4 gibi bir oyun ultra ayarlarda 80-90 FPS calisirken bu çöp tenekesi lowda bile 90 veriyor. Ayarları yukseltince de aynı.

Forumda açılan konuların çoğu Valorant düşük FPS ile alakalı :D şahsen Ryzen 5 3600 ve GTX 1650 kartla bende oynarken bir anlık FPS düşüşü oluyordu FPS ise yüksek ayarlar 1080p 180-220 arasında gidip geliyordu.

Forumda açılan konuların çoğu Valorant düşük FPS ile alakalı :D şahsen Ryzen 5 3600 ve GTX 1650 kartla bende oynarken bir anlık FPS düşüşü oluyordu FPS ise yüksek ayarlar 1080p 180-220 arasında gidip geliyordu.

Çoğu kullanıcı cidden üşengeç gelip burada çözüm aramaya çalışıyor halbuki yorum okuyup iki ayar yapınca düzeliyor tabii oyuncular 2 kuruşa 10 köfte arıyor sorun burada.

@BerkayZ87 3733Mhz ile video kaydını da aldım. Bir önceki video ile ciddi fark oldu. 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@BerkayZ87 3733Mhz ile video kaydını da aldım. Bir önceki video ile ciddi fark oldu. 😄

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu oyunda RAM çok etkiliyor. XMP'yi açmayı unutmuştum bir aralar, açtığımda 50 FPS fark etmişti. OC yapınca 100'e kadar çıkmıştı fark.

Bu oyunda RAM çok etkiliyor. XMP'yi açmayı unutmuştum bir aralar, açtığımda 50 FPS fark etmişti. OC yapınca 100'e kadar çıkmıştı fark.

İyi oldu bu değerler rekabetçiler için, yakında diğerler oyunları da deneyebilirim. Teşekkürler ayarlar için bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı