Ryzen 3400G sisteme ekran kartı önerisi

meta0

Hectopat
Daha fazla  
Dün ekran kartım yandı, RX 570 ile çalıştırıyordum öncesinde. Ryzen 5 3400G bir işlemci ile sorun yaşamayacağım bir ekran kartı arıyorum, aşağıya tavsiyelerinizi ve önerdiğiniz kartların linklerini bırakırsanız sevinirim.

Gigabyte A520M h anakart, Ryzen 5 3400G, 16 GB RAM'e sahibim. 600W'luk bir PSU ile sistemi çalıştırıyorum.

Bütçe ne kadar? 2. el mi sıfır mı?
Sıfır bakıyorum, ekran kartında ikinci el tamamen risk işi. Bütçe konusunda sıkıntı yok ucuz pahalı tüm kartları gönderebilirsiniz. Çok aşırı süper kartlar zaten bu sisteme gitmez, aşırı yüksek rakamlar çıkacağını sanmam.

Sıfır bakıyorum, ekran kartında ikinci el tamamen risk işi. Bütçe konusunda sıkıntı yok ucuz pahalı tüm kartları gönderebilirsiniz. Çok aşırı süper kartlar zaten bu sisteme gitmez, aşırı yüksek rakamlar çıkacağını sanmam.

Hocam öncelikle işlemci günümüz için gerçekten zayıf, i3-10100F'in bile gerisinde, madem bütçe sorunu yok bu işlemciyi satıp en az Ryzen 5600 ve yanına 4060 Ti gibi bir kart alabilirsin daha iyisi için Ryzen 5800X ve 4070 Super alınabilir. Yerinde olsam bu sisteme yatırım yapmak yerine hepsini satıp AM5'e geçerim.

Bir süre idare etsin bilgisayar kardeşime kalacak, kendim için render alıp oyun oynayabileceğim bir laptop edineceğim zaten. Aşırı ağır oyunlar oynayan insanlar değiliz ve bu sisteme tekrardan bir ekran kartı takmak daha hesaplı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı