Cooler Master Hyper 212 LED Intel/AMD CPU Soğutucusu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Şu an en fiyat performans odaklı soğutuculardan şu an. Arctic artık 500'lere merdiven dayadığı için o özelliğini kaybetti.
Biraz bütçe artırırım derseniz bunlarda yeni sayılabilecek soğutucular:
XIGMATEK WINDPOWER 1266 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bunların hepsini de kullanan tanıdıklarım var ve hepside memnun.
Cooler Master MasterLiquid Lite 240 MLW-D24M-A20PW-R1 Sıvı Soğutma CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Aslına bakarsanız RGB olması genel olarak çok hoşuma gitmiyor sadece kasayı aldım hoş gözüksün diye onun dışında RGB sadece fiyat şişiriyor ben en iyi performans arıyorum, bu arada öneriniz için teşekkür ederim.
Ben Ma610p aldım gayet memnunun stress testinde 65 dereceyi geçmiyor bide kasamda fan yok sen düşün
Cooler Master MA610P almanı öneririm ben gayet memnunum
Ben
Ben Ma610p aldım gayet memnunun stress testinde 65 dereceyi geçmiyor bide kasamda fan yok sen düşün
Cooler Master MA610P almanı öneririm ben gayet memnunum