Ryzen 3600 RTX 2060S sistem toplama

Yeterli olurdu aslında, özellikle OC yapmayacaksanız (ki stok soğutucuyla yapamazsınız). Yeni alınan bir sistemde yeni nesil bir anakart olması için önermiştim.

Yeterli olurdu aslında, özellikle OC yapmayacaksanız (ki stok soğutucuyla yapamazsınız). Yeni alınan bir sistemde yeni nesil bir anakart olması için önermiştim.

Anladım teşekkür ederim. Aslında benim attığım sistemde kafamı karıştıran tek şey PSU idi sizde eski sürümünün hatalı olduğunu söylediniz rahatladım. İlgin için teşekkürler son bir soru soracağım. Anakartı B450'de tutup eğer bütçemi arttırabilirsem 2070S almak mantıklı mı? Veya 2060S yerine 2070 almak?

Evet mantıklı. Fakat 2070'in üstüne çıktığınız zaman monitörü 2K yapmanızı tavsiye ederim.

Bütçemi ayarlayabilirsem onu da düşüneceğim. 2060S ile 2070 arasındaki performans farkları aradaki fiyata değecek kadar mı peki?

Bu bütçeye çok güzel şeyler alabilirsin bence iyice araştırıp öyle al. Zaten 4-5 yıl sonra şimdiki donanımların çok daha üstü donanımlar çıkacağı için anakarta fazla para verip ekran kartından kısmak yerine ikisinin de en F/P olanlarını almak daha mantıklı.

Ekran kartını mobilde olduğum için araştıramıyorum. Sen bu fiyata araştırıp hangisi kafana yatıyorsa onu alırsın zaten. 480GB SSD yerine 120GB SSD + 1TB HDD de kullanabilirsin. Kombinasyonlar sana kalmış istediğin gibi şekil verebilirsin.
Vatan 9606TL:

Dosya Ekleri

• 20200723_130152.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 20200723_130203.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…