Ryzen 3600 + RX 5700XT ısı değerleri

Hocam driver 20.4.2 kullanıyordum. Sıcaklık değerleri aynıydı. Biraz farkeder, ayrıca FPS değerleri daha iyi diye 20.5.1 sürümüne geçtim. Herhangi bir şey değişmedi. Kasanız güzel fakat bütçe olarak biraz fazla geliyor bana. Monitör HZ ayarını masaüstünde 60 a alsam bile sıcaklık yine 50 civarı. Gpu Clock 750' den aşağı inmiyor masaüstünde.

Hayır herhangi bir ayar yapmadım. Zaten Afterburner üzerinde yaptığım değişiklik fanı etkilemiyor. Ben yine de tüm parçalarıyla kaldırıp, yeniden yükledim. Sonuç değişmedi.

Kart zaten sıkıntılı şaşılacak bir durum yok. Güncel sürüm kullanıyorsunuz değil mi ?
Evet kart sürücüsü en güncel sürümde. Bunca zamanda bu problemler aşılmıştır diye düşünüyorum. Forumda kullanıp da memnun olan da birçok arkadaş vardı.

O zaman şans meselesi diyelim. Çünkü elinizde ki model en iyi soğutmaya sahip modellerden biri.

Böyle bir sisteme güzel kasa bence şart.CM TD500 Mesh modeli daha uygun,hem hava akışı hem radyatör destekleriyle gerçekten müthiş bir kasa.Driver konusunda 20.4.2 ve 20.5.1 ikisinde de sıkıntı yok.Ben tüm özellikleri açarak oynuyorum.Sıfır sıkıntı.Eskiden çok çektim bu driverlardan.

Hocam güzel kasa fakat benim bütçeyi aşıyor. Şuan benim için Corsair 275R ve FSP HYDRO 700W seçeneği mevcut. O bile biraz lüks kaçıyor. F/P ürünleri önerilse belki de onları da düşünücem.

Bence bu kasanın camını çıkartıp sıcaklık değerlerine bakın sorun kasada mı değil mi görelim.

Bence bu kasanın camını çıkartıp sıcaklık değerlerine bakın sorun kasada mı değil mi görelim.
Kasanın yan kapağının ve yan kapağıyla birlikte ön kapağının çıkartıldığındaki sıcaklık sonuçlarını paylaşıyorum hocam.
Yan Kapak :

Ön Kapak :

Bütçeniz ne kadar ?

Kasa + PSU için 1200 TL diyebilirim. Ancak tekrar soruyorum hocam, bu değişiklik fiyatına değecek bir değişiklik mi olur ? Eğer öyleyse sisteme başka takviye planlarım var. SSD ve RAM almak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…