- Makaleler
- 2
Hocam MB511 mevcut stoklarda bulunmuyor ya da ben göremedim. Dediğiniz gibi Gaming gecesini bekleyebilirim ancak o günlerde çıkan kasalar genelde performanslı kasalar değil.
Airhawk Duo ürününü ilk defa görüyorum. Bu kasayı da mevcut stoklarda bulamadım. Sizce bu kasa 275R airflow ya da MSI MAG Forge 100R'den daha iyi bir model midir?
Hocam öneriniz güzel, teşekkür ederim. Fakat şu ortamda parçalarımı başka yere taşıyacak durumda değilim. Mağazadan parça alışverişini bile çekinerek yapıyorum. Ayrıca kasanın yan kapağını çıkardığımda sıcaklık düşüşü elde ettiğim için kasa şu an baş şüpheli oldu benim de gözümde![]()
Bu kasa kullandığım modeli uygun fiyatlısı. 20 cm fanlar gerçekten daha az ses çıkarıyor ve daha fazla hava akışı sağlıyor. Görüntü olarak da ARGB desteği var. Almışken bekleyip güzel model alın. Sonradan pişmalık yaşamaktan iyidir.
Bu gerçekten benim de çok beğendiğim hava akışının mükemmel olduğu kasa.Bu kasa pahalı ama ben çok beğeniyorum.COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-KGNN-S01 ITOPYA'da.www.itopya.com