Ryzen 3600 test sonuçları

Bütçe
0

emisedmus2

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2. el işlemci alacağım adamdan işlemci testleri istedim ve ben pek anlamıyorum. Sizler yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG-20210810-WA0002.jpg
    IMG-20210810-WA0002.jpg
    207,5 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG-20210810-WA0001.jpg
    IMG-20210810-WA0001.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam keşke arkadaş sıcaklıkları da gösterseymiş.

Bu işlemci ısınır hocam ya stok soğutucu değerlerini görseniz yanıyor su yetiştirin dersiniz. Oyun da 90 dereceyi görmüştüm. Ama hayvan gibi güçlü tabiri caizse yükseltme yoluna giren arkadaşlara öneririm. 3600 serilerini

Bu işlemci ısınır hocam ya stok soğutucu değerlerini görseniz yanıyor su yetiştirin dersiniz. Oyun da 90 dereceyi görmüştüm. Ama hayvan gibi güçlü tabiri caizse yükseltme yoluna giren arkadaşlara öneririm. 3600 serilerini

Biliyorum hocam, ünlü bir fırın pardon işlemci bu arkadaş. Stok fanla olacak iş değil.

Arkadaşlar 2. el işlemci alacağım adamdan işlemci testleri istedim ve ben pek anlamıyorum. Sizler yardımcı olur musunuz?

Keşke arkadaş sıcaklık değerlerini de paylaşsaydı. Ama genellikle ısınan bir işlemciden söz ediyoruz, stok fan yerine başka fanlar bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı