Ryzen 3600 ve GTX 1060 sisteme PSU önerisi

xassy35

Femtopat
Merhaba millet. PC toplamak istiyorum. Bileşenleri seçtim. Sadece PSU kaldı. Sistemimi doyuracak, sertifikalı, RGB ve birazda ucuz bir PSU istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

NOT: 2. El bir ekran kartı alacağım büyük ihtimalle. Ya GTX 1060 ya da RX 580 olacak. İyi Günler...

Sistem:

Sistemi aldınız mı?
Geçmiş olsun.

Çok kötü bir sistem değil hocam niye öyle dediniz?

Adata XPG PYLON550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Bu ana tavsiyemdir)

Çok kötü bir sistem değil hocam niye öyle dediniz?

Adata XPG PYLON550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Bu ana tavsiyemdir)

240 GB SSD Plus görünce deliriyorum ne yaparsın?
Gamepower kasa da cabası...
Onun dışında iyi ama.

Onun dışında iyi ama.

Kasa çok sıkıntı değil mesh gibi gözüküyor önemli olanda bu hava kanalları da mevcut. 1TB SSD alınmış zaten 240GB alınmasına çok gerek yoktu.

İleride paranız olduğu zaman kasayı ve SSD'yi değiştirin. Onun dışında sistem güzel hayırlı olsun güel güle kullanın.
(2 ay sonra SSD düşük okuma/yazma değerleri diye konu açıcaksınız hocam.)

Sistemi aldınız mı?
Geçmiş olsun.
SSD hariç sistemde pişman olacak bir şey yok. Belki kasa modeli farklı olabilirdi ama oda mesh olduğu için sıkıntı yok.

RGB şart mı? PSU daki RGB görünmüyor zaten. Ama illa RGB olsun diyorsan bu var.

Thermaltake Smart RGB PS-SPR-0500NHSAWE-1 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Aerocool Cylon AE-CYLNP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Hocam kişisel görüşüm bence biraz dağınık olmuş. Rampage kasa SSD Plus SSD PSU olarak aşağıdaki modellerden birini tercih edebilirsiniz. (Pylon olanın 650W modeli tekrar stoklara gelirse düşünmeden onu alın. )

Onun dışında kasayı bununla değiştirebilirsiniz eğer beğenirseniz çok daha kalitelidir Rampage'den.

SSD modellerini de bunlarla değiştirirseniz tadından yenmez.

(Toplamda gene 1.25 GB depolama yapıyor )

Onun dışında iyi ama.
Gamepower kasa değil ki Rampage kasa. Ayrıca kasa hem mesh, hem 3+1, hem de temperli cama sahip daha ne isteyebilirim ki?
Kasa çok sıkıntı değil mesh gibi gözüküyor önemli olanda bu hava kanalları da mevcut. 1TB SSD alınmış zaten 240GB alınmasına çok gerek yoktu.
SSD 'ye hem sistemi, hem de edit programlarını koyacağım. M2 NVMe 'ye de oyunları. O yüzden 240GB 'lık bir SSD seçtim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı