- Makaleler
- 42
B serisi alırsanız o işlemciye yazık etmiş olursunuz.
MSI MB MPG X570 Gaming Edge Wifi Anakart Siyah
MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI AM4 DDR4 4400 MHZ (Owww.mediamarkt.com.tr
Bunu alın derim.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bahsettiğim model yerine attıklarınızı alınır mı arada 300 lira kadar bir fark var. Kısaca eksilerini artılarını yazabilir misiniz acaba?
Cevabınız için teşekkür ederim. Bahsettiğim model yerine attıklarınızı alınır mı arada 300 lira kadar bir fark var. Kısaca eksilerini artılarını yazabilir misiniz acaba?
Ne açıdan yazık etmiş olurum biraz açar mısınız? Gerçekten uzun zamandır teknolojiye uzak kaldım hiçbir şekilde bir bilgim yok biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.
Son olarak B550 Tomahawk ile ASUS Prime X570-P arasında kaldım ikisi arasından sizce hangisi daha mantıklı olur?
Sıkıntı yok, sadece fark vermesin diye dedim.Linki değiştirdim. Kusura bakmayın
X570'e çıkarım dersen MSI Tomahawk al geç. X570 GAMING Plus vs alma. VRM sıcaklıkları uçuyor onlarda.
x570 tomahawk modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
x570 tomahawk modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’dawww.vatanbilgisayar.com
O zaman son olarak B550 Tomahawk ve X570 Tomahawk serisinin VRM sıcaklıkları arasında büyük fark var mıdır? Son olarak bu ikisinden birini düşünüyorum.
Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.
Bütçe olarak bir sıkıntım yok ama 1100 lira vermek varken 1700 küsur lira bir para vermek istemiyorum. O 600 lirayla bir sıvı soğutma ekleyebilirim diye düşündüm. Eğer işlemcinin ısınmasını ve performansını etkiler üzerine biraz daha koyup B550M modelleri yerine X570 modelini al derseniz öyle yapacağım.