S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 3 Temmuz 2020 #11 XIGMATEK WINDPOWER PRO INTEL/AMD 2x120mm ARGB FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK WINDPOWER PRO INTEL/AMD 2x120mm ARGB FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com XIGMATEK WINDPOWER 1264 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK WINDPOWER 1264 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
XIGMATEK WINDPOWER PRO INTEL/AMD 2x120mm ARGB FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK WINDPOWER PRO INTEL/AMD 2x120mm ARGB FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com XIGMATEK WINDPOWER 1264 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK WINDPOWER 1264 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
BlueGoldRS Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 747 Çözümler 3 3 Temmuz 2020 #12 349066 dedi: Toplama sıkıntısı var , ve aileden dolayı internet den PC alışverişine soğuk bakıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bence Vatandaki sistemi diğer güvenilir yerlerden toplarsan minimum 1000 TL kar edersin ailenle konuş çünkü aynı fiyata daha iyisini yapabilirsin.
349066 dedi: Toplama sıkıntısı var , ve aileden dolayı internet den PC alışverişine soğuk bakıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bence Vatandaki sistemi diğer güvenilir yerlerden toplarsan minimum 1000 TL kar edersin ailenle konuş çünkü aynı fiyata daha iyisini yapabilirsin.
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 3 Temmuz 2020 #13 Ben hep Vatan mağazasından alıyorum indirimli. Hazır sistem ve monitörü ucuza getirdim. Güçlü parçalar hemde. Kargo ve montaj ile uğraşmıyorsun zaten.
Ben hep Vatan mağazasından alıyorum indirimli. Hazır sistem ve monitörü ucuza getirdim. Güçlü parçalar hemde. Kargo ve montaj ile uğraşmıyorsun zaten.