V veliking03 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 39 24 Temmuz 2020 #1 Elimde Ryzen 7 3750H işlemcili Acer Nitro 5 var. İşlemciyi daha soğuk tutmak için Turbo Boost'u kapatmak istiyorum yoksa sistem boştayken 3.2 GHz bandında geziyor. Böyle bir video buldum ama işe yaramadı. Önerilerinizi bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Elimde Ryzen 7 3750H işlemcili Acer Nitro 5 var. İşlemciyi daha soğuk tutmak için Turbo Boost'u kapatmak istiyorum yoksa sistem boştayken 3.2 GHz bandında geziyor. Böyle bir video buldum ama işe yaramadı. Önerilerinizi bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Klertha Femtopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 4 27 Temmuz 2020 #2 Hocam tam olarak nerden açtın turbo boostu, bende de aynı laptop var da bir türlü açamadım.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.029 Çözümler 86 27 Temmuz 2020 #3 TB açmak için bir şey gerekmiyor.