Stok değilde özel soğutmanız olsaydı 4.5GHz önerebilirdim ancak değerler gayet iyi.
Sıvı soğutmaya bütçem kalmamıştı ve stok soğutucunun fazlasıyla yeteceğini bildiğim için bütçeyi ana parçalara ayırmıştım. Sıvı soğutma aldığım zaman 4.5GHZ hatta olursa daha üstünü düşünüyorum

4.4GHZ'de ulaşabildiğim minimum voltaj seviyesi budur. Bunun altında Cinebench hata verdi.
4.45GHZ'de aşağı yukarı bir voltaj girdim minimum değeri test etmedim bir iki tık daha inebilirim belki
.
Son olarak 4.5GHZ denedim. İlk başta 1.33V verdim Cinebench hata verdi. Sonra 1.35 verdim Cinebench yine hata verdi. Ben de Aida64'ten stres testi yapayım dedim ama daha başladıktan 10-15 saniye sonra CPU sıcaklığı 90'a dayanınca kapattım hemen testi. Stok soğutucuyla 4.45GHZ'e kadar iyi gidiyor yani. 4.5GHZ için sıvı soğutucu kesinlikle gerekli. Reddit'te bir kişi 4.5GHZ için 360mm radyatör kullanıyordu ve CPU sıcaklığı 70 dereceydi Cinebench sonunda. 4.45 ile 4.5 arasıdna ne kadar fark olur tartışılır, tıpkı 4.45 ile 4.4 arasında ne kadar fark olacağının tartışılacağı gibi

Sonuçlar bunlar arkadaşlar. Umarım birilerinin işine yarar ufak bir rehber oldu bu. Stok soğutucu beklediğimden iyi performans sergiledi.