Ryzen 4600H ile RTX 3050 Ti laptop darboğaz yapar mı?

sergen1995

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen - Akademisyen
Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki laptopu sipariş verdim fakat henüz geç değil iptal edebilirim. Acaba darboğaz yapar mı? Sonradan 8 GB RAM ekleyeceğim ama şu an darboğaz yapar mı yapmaz mı o benim için çok önemli. 3050 Ti'ye 4600H düşük bir işlemci gibi FHD'de sıkıntı çıkarır mı acaba?

ASUS TUF

Yok yapmaz, laptoplarda zaten parçalar uyumlu seçiliyor, imkansız yani. 3050ti'da düşündüğünüz kadar güçlü bir kart değil, 4600H besler onu.

Masaüstü bilgisayarlardaki 3050Ti ile karşılaştırmamalıyız. Dizüstü bilgisayarlardaki ekran kartları güç tüketimi ve soğutma göz önüne alınarak sınırlandırılmış kartlar oluyor. Darboğaz yapacağını hiç sanmıyorum.
Sonradan ram eklemek performansınıza olumlu yönde etki edecektir. Ram eklemeden önce boş slot var mı diye kontrol etmeyi unutmayın. Asusun sayfasından bu bilgisayarı bulup teknik detaylarına göz gezdirin.

Masaüstü bilgisayarlardaki 3050Ti ile karşılaştırmamalıyız. Dizüstü bilgisayarlardaki ekran kartları güç tüketimi ve soğutma göz önüne alınarak sınırlandırılmış kartlar oluyor. Darboğaz yapacağını hiç sanmıyorum.
Sonradan ram eklemek performansınıza olumlu yönde etki edecektir. Ram eklemeden önce boş slot var mı diye kontrol etmeyi unutmayın. Asusun sayfasından bu bilgisayarı bulup teknik detaylarına göz gezdirin.
Masaüstü 3050ti mı var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı