Ryzen 5 1400 Sistem Toplama

Bilgi ile konuşmadığından eminim. Çünkü Ryzen serisi anakartlar A,B,X modelleri mevcut. B tavsiye etmiyorsan A'yı direk eliyorsun o zaman X kalıyor. Ki X'i Ryzen 1700X veya 1800X alana anca tavsiye ediyorum. Oda X'in teknolojilerini desteklemesi adına. Cevap vereceğinden şüpheliyim zaten.

Oyunda video aldıktan sonra video üzerinde oynamalar yapacağım. O tarz işler için yeterli bir işlemcimi ve ekran kartı bunumu almalıyım ?
ilk önce ekran kartının çok daha iyileri var ama işin içine bütçe girdimi bu konuda sunu al diyemiyorum
gelelim asıl mevzuya ben her gün sizin amacınızı gerçekleştiriyorum ve çok tecrübe kazandım sayabiliriz.
Şimdi eğer ki oynadığın oyunu action-fraps-shadow play gibi programlar ile video kaydı alıp sonradan h 264 gibi programlar ile bu videoyu sıkıştırır isen problem yok 1400 işini günümüz oyunlarında görecektir.Ama ben obs studio kullanıp oynadığım oyunun hem ekran videosunu alıp aynı anda h 264 formatın da sıkıştırıp canlı yayın da yaparım dersen burada bu işlemci patlar.
Örnek:
HTML:
https://www.youtube.com/watch?v=KAXZLGKM18M&t=184s
1600x ve 1500x in karşılaştırması var 1400 ü bulamadım ama 1500x bile yetersiz gelmekte dk 2:00 dan sonra çektiği videoyu izliyor oradan anlayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı