faceitlife
Hectopat
Daha fazla
Ben bütçem kısıtlı olduğu için 8 GB RAM aldım normalde yazın 8GB daha ekleyecektim ancak birkaç sorun var. Sistemi toplayalı 1 hafta oldu. İlk zamanlar PUBG ilk 1-2 saat çok rahat oynatıyordu sonradan takılmalar olduğundan oyunu kapat aç yapıyordum. Ancak bu 2 gündür oyundan memnun değilim. Yani FPS anlık olarak 50 civarına düşüyor ve çok ufak da olsa takılmalar var, oyun eskisi gibi akmıyor. Sorun sadece PUBG'de var.
Konu açmamın sebebi şu internette benim sisteminin aynısı 8GB RAM ile olan testlerde bendeki takılmaların zerresi yok. Aynı şekilde Donanım Arşivi vs. kanalların testlerinde de 8 GB bellekle herhangi bi takılma yok. Aynı şekilde arkadaşımda 8GB DDR3 bellek var onda da bu şekilde bi sıkıntı yok.
Ve oyuna girdiğimde paraşütten ilk yere düştüğümden ilk 30-40 saniye boyunca 45 FPS oluyor sonradan kendine geliyor 80 FPS civarına çıkıyor.
Sistem;
Eğer sorun kesin bellekten kaynaklanıyorsa bütçeyi zorlayıp bi 8GB daha alacağım.
Evet arkadaşlar var mı 8GB bellekle oynayanlar?
Not: Sıkıntısız oynadığım oyunlar The Divison, Witcher 3, Fortnite. Henüz yeni topladığım için pek oyun yükleme fırsatım olmadı. Bu arada BIOS güncel, Windows 10 güncel ve ekran kartı güncel.
Konu açmamın sebebi şu internette benim sisteminin aynısı 8GB RAM ile olan testlerde bendeki takılmaların zerresi yok. Aynı şekilde Donanım Arşivi vs. kanalların testlerinde de 8 GB bellekle herhangi bi takılma yok. Aynı şekilde arkadaşımda 8GB DDR3 bellek var onda da bu şekilde bi sıkıntı yok.
Ve oyuna girdiğimde paraşütten ilk yere düştüğümden ilk 30-40 saniye boyunca 45 FPS oluyor sonradan kendine geliyor 80 FPS civarına çıkıyor.
Sistem;
- GTX 1060 6GB
- Ryzen 5 1400
- MSI B350M Pro VD Plus
- WD 7200Rpm 64mb 1TB HDD
- GSKILL 8GB RAM 3000Mhz
- FSP 500W 80+
Eğer sorun kesin bellekten kaynaklanıyorsa bütçeyi zorlayıp bi 8GB daha alacağım.
Evet arkadaşlar var mı 8GB bellekle oynayanlar?
Not: Sıkıntısız oynadığım oyunlar The Divison, Witcher 3, Fortnite. Henüz yeni topladığım için pek oyun yükleme fırsatım olmadı. Bu arada BIOS güncel, Windows 10 güncel ve ekran kartı güncel.
Son düzenleyen: Moderatör: