Sistem satın alındı mı ?Sistem topladım, istedigim gibi olmadı. Şimdi düzeltmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem:
- Anakart: MSI A320M Granede
- İşlemci: Ryzen 5 1500X
- RAM: 2400 MHz GSkill 8 GB
- Ekran kartı: Asus GTX 1070 Dual
- SSD: 970 Evo 500 GB
Yukarıda önerdiğim şekilde alabilirsiniz işlemci en düşük 2600 seçin bütçeniz var ise 2600 X yada 2700X de alabilirsiniz,anakartıda yukarıda önerdim yukarıda ki anakartı almasanız bile alacağınız anakartın gamıng serisi olması sizin açınızdan daha iyi olur.Sistemi topladım sadece parçaları degiştirmeyi düşünüyorum, hangilerini alırsam daha iyi olur diye. @CJack60
2. el anakart alabilirsin ama düzgün satıcı ve anakartı stres testine sokup voltaj değerleri işlemciye stabil şekilde veriyor mu onlara bakarak alabilirsin anakartın üzerinde pinlerde sorun var mi veya ekran kartı yuvalarında eğilme hasar var mı,bunlara bakarak alabilirsiniz ve en önemlisi burası Türkiye çok fazla dolandırıcı var dikkat ediniz parayı asla daha önceden satıcıya göndermeyiniz.@onur siyamoğlu eldeki anakartı satıp 2. El anakart almak mantıklı mı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.