Ryzen 5 1500X ve GTX 1070 sistem toplama

oguzhanT5

Hectopat
Sistem topladım, istedigim gibi olmadı. Şimdi düzeltmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem:
  • Anakart: MSI A320M Granede
  • İşlemci: Ryzen 5 1500X
  • RAM: 2400 MHz GSkill 8 GB
  • Ekran kartı: Asus GTX 1070 Dual
  • SSD: 970 Evo 500 GB

Sistem topladım, istedigim gibi olmadı. Şimdi düzeltmek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem:
  • Anakart: MSI A320M Granede
  • İşlemci: Ryzen 5 1500X
  • RAM: 2400 MHz GSkill 8 GB
  • Ekran kartı: Asus GTX 1070 Dual
  • SSD: 970 Evo 500 GB
Sistem satın alındı mı ?
Size önerim bu anakart olur işlemci olarak bu sizi uzun sure mutlu eder kendim kullanmaktayım memnunum,bütçede sorun yok ise RAM 16 GB yapılabilir yada elinizdeki RAM satılıp 3000 MHZ alınabilir.Ekran kartınız da SSD de gayet yeterli.

Son düzenleme:
  • Sisteme A320 anakart olmamış.
  • M2 SSD'ye o kadar para verip diğer bileşenlerden kısmak saçma.
  • GTX 1070 yerine Vega 56 düşünülebilir. Ekran kartını yüksek tutup RAM'i düşük seçmek olmaz
  • R5 1500X yerine R5 2500X yada R5 2600 alınması lazım.

Sistemi topladım sadece parçaları degiştirmeyi düşünüyorum, hangilerini alırsam daha iyi olur diye. @CJack60
Yukarıda önerdiğim şekilde alabilirsiniz işlemci en düşük 2600 seçin bütçeniz var ise 2600 X yada 2700X de alabilirsiniz,anakartıda yukarıda önerdim yukarıda ki anakartı almasanız bile alacağınız anakartın gamıng serisi olması sizin açınızdan daha iyi olur.

@onur siyamoğlu eldeki anakartı satıp 2. El anakart almak mantıklı mı sizce?
2. el anakart alabilirsin ama düzgün satıcı ve anakartı stres testine sokup voltaj değerleri işlemciye stabil şekilde veriyor mu onlara bakarak alabilirsin anakartın üzerinde pinlerde sorun var mi veya ekran kartı yuvalarında eğilme hasar var mı,bunlara bakarak alabilirsiniz ve en önemlisi burası Türkiye çok fazla dolandırıcı var dikkat ediniz parayı asla daha önceden satıcıya göndermeyiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı