Ryzen 5 1600 8 Çekirdek Olarak Gözüküyor

IbrahimK48

Hectopat
Konu başlığını okuduğunuz gibi Ryzen 5 1600 işlemcim var fakat Ryzen master, CPU-Z, MSI Afterburner ve Windows'ta da 8 Core 16 thread olarak gözüküyor ve çalışıyor. Cidden işlemciye yanlışlıkla 8C 16T mu koydular yoksa programlar mı yanlış algılıyor? Bu arada ilk defa konu açıyorum yanlışım varsa affola

Son düzenleyen: Moderatör:
2 çekirdek ek performans olarak size geri döner.
Bende RTX 2060 varda normal Ryzen 5 1600 RTX 2060'ı tam olarak besleyemez diyorlardı bu 2 core ekstra olan besleyebilir mi ?
Besler besler 2060'ı hatta 2080'i bile besliyor.

@IbrahimK48 Oyuna girip değerleri kontrol edin. İşlemci kullanımına bakın. %100 olmadığı sürece veya işlemci yüksek kullanımda ama ekran kartı düşük kullanımda olmadığı sürece besliyor demektir.

Sanırım bu evet demek oluyor teşekkür ederim. (AMD adamdır )
İşlemcilerimiz Ryzen 7 1700'le eşit güçteymiş artık beslermi diye bir kaygım kalmadı herkese cevapları için teşekkürler

Son düzenleme:
Arkadaşlar şaka gibi v4 aldım bende oğluma işlemci bildiğniz ryzen 5 1600 ama ryzen 7 1700 sanıyor kendini hehe ve ryzen 7 1700 ile bench skorları aynı tek şanslı ben değilmişim bu arada

Hocam biraz sakin 2080 i maalesef beslemiyor tecrübe ile sabit az önce 1080ti yi taktım bakalım ne yapıcak diye gpu düşüşleri çok fazla oluyor 1080ti 2080 hemen hemen aynı kartlar zaten

Son düzenleme:
Ben de V4 aldım. Benimki de 8 çekirdekli ekstradan bir şey yapmaya gerek var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…