Herkese merhaba,
Genellikle oyun oynuyorum ve yayın yapıyorum ayrıca video editlemem de gerekiyor. Fakat videoları editlerken bilgisayar çok kasıyor. Bende overclock yapmayı düşündüm sizce bu sisteme overclock yapılabilir mi?
Yapılabilir ise değerleri araştırıp deneyip mi bulmam gerek?
Yapılamaz ise yapılabilmesi için ne gerekiyor?
Evet kutusundan çıakn soğutucu var. Daha önce OC yaptım fakat video editlerken işlemcinin ısınmasından doları bilgisayar kendini resetliyordu. Daha sonra OC ayarlarını eski haline çevirdim. Konuyu da bu yüzden açtım yanlış bir işlem yapmak istemiyorum
Overclock yapacak isem bu ürünü almamın faydalı olacağını söylüyorsunuz yani. Tamam bütçeme de uygun bu ürünü alabilirim.
Evet kutusundan çıakn soğutucu var. Daha önce OC yaptım fakat video editlerken işlemcinin ısınmasından doları bilgisayar kendini resetliyordu. Daha sonra OC ayarlarını eski haline çevirdim. Konuyu da bu yüzden açtım yanlış bir işlem yapmak istemiyorum
Bende çok tecrübeli değilim sadece deneme için yaptım ama voltaj vermezseniz bilgisayar reset atar veya açılmaz ama voltaj verme durumunu çok dikkatli yapmalısınız fazla voltaj vermek bilgisayar bileşenlerinize zarar verebilir.