Ryzen 5 1600 AF Sistem Her Oyunu Kaldırır Mı?

Behzat Amir

Centipat
Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 1600 AF RX570 4 GB ve 8 GB RAM bir sistem kurdum. Allah size daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Soruma gelirsek, arkadaşlar GTA 5'i falan Ultra'da 100 FPS civarı oynuyorum falan. Sistemim bütün oyunları kaldırır mı? (Orta-High-Ultra'dan biri olmak şartıyla) cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bütün oyunları kaldırır ancak bazı oyunlarda 8GB RAM yeterli olmadığı için donma yapabilir.
Hayırlı olsun, RAM dışında sisteminizde bir eksik yok. Tüm oyunları 1080p'de Med-High oynayabilirsiniz.
Kaldırır ama birkaç yıla kaldırmamaya başlayabilir.
Güzel günlerde kullan dostum. Sistemini, güncel oyunlar için konsol sistemi gibi düşenebilirsin. Güncel oyunlarda low-medium ayarlarda 1080 p de 30-50 fps arası oynarsın.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim canlar. Sistem yeni Rami 8 koyabildim 2 semeye falan bir de 8gb koyacağım dual channel olacak ondan sonra tamamen rahatlar değil mi ?
Birde her oyunda 60-70 gezen işlemci ve ekran kartı cod mw remastered de 70-80 geziyor sebebi nedir ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı