Ryzen 5 1600 AF ve RX 5500XT Sistem Toplama

w0xcrush

Kilopat
Merhaba, 3700₺ bütçe ile şöyle bir sistem topladım, uyumluluk ve performans değerlendirmesi yapar mısınız?

Kasa: Sharkoon RGB Flow
Ekstra Fan: (Arctic P14 PWM)x2
PSU: High Power 500W 80+ ECO Bronze
CPU: Ryzen 5 1600 AF
Anakart: ASUS Prime A320M-F
RAM: Corsair Vengeance LPX 8 GB
GPU: XFX RX 5500 XT 4 GB
SSD: Samsung 250GB 860 Evo

Son düzenleme:
Merhaba, 3700₺ bütçe ile şöyle bir sistem topladım, uyumluluk ve performans değerlendirmesi yapar mısınız?

Kasa: Sharkoon RGB Flow
Ekstra Fan: (Arctic P14 PWM)X2
PSU: High Power 500W 80+ ECO Bronze
CPU: Ryzen 5 1600 AF
Anakart: ASUS Prime A320M-F
RAM: Corsair Vengeance LPX 8 GB
GPU: XFX RX 5500 XT 4 GB
SSD: Samsung 250GB 860 Evo

Fiyatlarını yazarsanız bir değerlendirme yapabilirim. Ben de 5500XT kullanıyorum. Onun dışında birbirlerine uyumu iyi görünüyor.

Fiyatlarını yazarsanız bir değerlendirme yapabilirim. Ben de 5500XT kullanıyorum. Onun dışında birbirlerine uyumu iyi görünüyor.
Merhabalar, anlık kampanya ve kart kampanyalarını kullanarak aldım parçaları, fiyatlarını hesaplamam biraz zamanımı alabilir o yüzden yazmadım şimdilik.
Bu parçalar sıfır mı? Eğer sıfırsa fiyat çok iyi.
Evet hepsi sıfır.

Mesela ekran kartını nerden ve ne kadar aldınız? APU sistem siparişi verdim ama iptal edebilirim. Bütçem monitör dahil 3500 civarı ama monitörü daha sonraya saklayabilirim. Biraz yardımcı olabilir misiniz?

Merhabalar, anlık kampanya ve kart kampanyalarını kullanarak aldım parçaları, fiyatlarını hesaplamam biraz zamanımı alabilir o yüzden yazmadım şimdilik.

Evet hepsi sıfır.

Tamam öyleyse. Güzel bir sistem olmuş. Benim şu anki sistemime benziyor çok ufak tefek farklar dışında 🙂 2x4 şeklinde almadıysan ramlerini yakın zamanda 2x8 yapman iyi olur. Dual channel her zaman iyidir

Tamam öyleyse. Güzel bir sistem olmuş. Benim şu anki sistemime benziyor çok ufak tefek farklar dışında 🙂 2x4 şeklinde almadıysan ramlerini yakın zamanda 2x8 yapman iyi olur. Dual channel her zaman iyidir
Evet hocam onu düşünüyorum ben de şimdilik tek kanal başlayacağım kurduktan 1 ay sonra filan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı