Ryzen 5 1600 AF ve RX 5500XT Sistem Toplama

Ekran kartını 6 GB veya 8 GB yapabiliyorsanız tadından yenmez. Yüksek ayarlarda 4 GB yetmiyor. Değiştirirseniz güç kaynağını da 600 W yapmanız gerecek diye düşünüyorum.

Ekran kartını 6 GB veya 8 GB yapabiliyorsanız tadından yenmez. Yüksek ayarlarda 4 GB yetmiyor. Değiştirirseniz güç kaynağını da 600 W yapmanız gerecek diye düşünüyorum.
Maalesef değiştiremem bu vakitten sonra :( 1080p'de yeterli dedikleri için aldım. Yanlış mı yaptım acaba?

Merhaba, 3700₺ bütçe ile şöyle bir sistem topladım, uyumluluk ve performans değerlendirmesi yapar mısınız?

Kasa: Sharkoon RGB Flow
Ekstra Fan: (Arctic P14 PWM)x2
PSU: High Power 500W 80+ ECO Bronze
CPU: Ryzen 5 1600 AF
Anakart: ASUS Prime A320M-F
RAM: Corsair Vengeance LPX 8 GB
GPU: XFX RX 5500 XT 4 GB
SSD: Samsung 250GB 860 Evo
Ekran kartını rx 580 olsa bi tık daha iyi olurmuş ama bu da olmuş. Işlemci ile ekran kartının uyumu güzel anakartınızı B450M s2H önerirdim PSU ii sharkoon iskelet olarak o fiyata mükemmel 1 soğutucu eklemişsin güzel ama 1 tane daha eklemeni tavsiye ederim.Başarılarının devamını dilerim.

Ekran kartını rx 580 olsa bi tık daha iyi olurmuş ama bu da olmuş. Işlemci ile ekran kartının uyumu güzel anakartınızı B450M s2H önerirdim PSU ii sharkoon iskelet olarak o fiyata mükemmel 1 soğutucu eklemişsin güzel ama 1 tane daha eklemeni tavsiye ederim.Başarılarının devamını dilerim.
Merhaba, P14'ten 2 tane ekledim. İleride sıvı soğutucu eklemeyi de düşünüyorum.
Merhaba, iddalı bir fiyat olmuş, parçaların linkleri ile birlikte atarsan süper olur.
bu fiyata bu sistemin toplanması imkansız gibi duruyor :)
Merhabalar, şu an bu fiyata toplamak imkansız gibi.. Cuma indirimleri ve banka kampanyalarını kullanarak bu fiyata topladım.

Maalesef değiştiremem bu vakitten sonra :( 1080p'de yeterli dedikleri için aldım. Yanlış mı yaptım acaba?

Yanlış yaptığınızdan dolayı söylemedim. Sadece yüksek çözünürlükte bellek yetmeyebilir. Ayarları bir tık kısarak çözebilirsiniz. Bu sistem ve bu fiyata diyecek laf yok zaten.

RX580? Daha düşük performansı ve daha fazla güç tüketimi var 580'in. AMD'nin en yeni kartlarından birisi 5500XT neden böyle dedin anlayamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 8GB modelini kullanıyorum fakat 4GB modeli de çok farklı olmayacaktır. Önemli olan mimarisi ve teknolojisi sonuçta. RX 5600XT, RTX 2060 bile 6GB VRAM'e sahip, 4GB'nin 5500XT ve 1080P için bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı