Ryzen 5 1600 için MSI X370 Gaming Plus Nasıldır?

beckh

Hectopat
Daha fazla  
Ben Ryzen 5 1600 işlemci satın aldım. Ürünleri biraz uyguna getirmek için 2.el topluyorum. Bu gün hiç bilmediğim bir anakart denk geldi. MSİ Gaming X370 plus 2.el olarak 420 TL'ye satın alacağım. Fikir verebilir misiniz ? Sizce fiyat nasıl ve B350M alsam 300 TL'ye aynı işlemi görür mü ?

Anakart linki: MSI X370 GAMING PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz(OC) USB 3.1 Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, B350 yongası Ryzen işlemcileri gayet yeterli düzeydi OC edebiliyor. Ben X370 serisini biraz lüks olarak görüyorum. X370 için ekstra bir para ayıracağıma, o ekstra parayla belki daha üst düzey bir ekran kartı alabilirim mesela. Kaldı ki ikinci el ürünlerin hep bir riski vardır biliyorsunuz. B350M serisi mATX boyutundadır ve bir çoğunda tek PCI-E ve çift RAM slotu vardır. Gigabyte GA AB350M serisinde 4 RAM slotu ve çift PCI-E slotu var. Benim için çift RAM slotu az, onu göz önünde bulundurarak seçimini yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı