Ryzen 5 1600 için Termal Macun Önerisi

Ares06.

Hectopat
Arkadaşlar Ryzen 5 1600 işlemcim, Wraith Max RGB soğutucum var. Bu ikiliye göre termal macun önerisi alabilir miyim? ( İkiliyi alalı 9 -10 ay oldu ).

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci macunu görmemiş gibi yapacağım :(

Bu mesajı yazmasaydın tam olarak aynısını yazardım :D.

Ben ikinci termal macunu kullanmaktayım üstelik bayağı bir süre götürüyor şırınga da bayağı dolu ve kuruma derdi yok 6 ayda bir değiştiriyorum temizliyorum aşırı bir fark yaratacağını zannetmiyorum kısacası ayrıca her şey bütçe durumuna göre iyisini pahalısını da alır fiyatına göre düşük olanı da ama işini görecek sonuçta balıklama al demiyorum kimseye demem de yorumlara bak araştır sorgula öyle al bunu herkes böyle yapmalı benim düşünceme göre.

Arkadaşlar konuyla alakası yok ama işlemci macununu kac ayda bir değiştirmeliyiz? Anlayan bilen varsa bir cevaplasın bir zahmet.

Ben ikinci termal macunu kullanmaktayım üstelik bayağı bir süre götürüyor şırınga da bayağı dolu ve kuruma derdi yok 6 ayda bir değiştiriyorum temizliyorum aşırı bir fark yaratacağını zannetmiyorum kısacası ayrıca her şey bütçe durumuna göre iyisini pahalısını da alır fiyatına göre düşük olanı da ama işini görecek sonuçta balıklama al demiyorum kimseye demem de yorumlara bak araştır sorgula öyle al bunu herkes böyle yapmalı benim düşünceme göre.
Buna benzer bir macunla oyunlarda 90-95 derecede çalışan laptop Mastergel Maker sürünce en ağır testte bile 75 dereceyi geçmez oldu. Evet belki işini görür ama fazla para verenler de boşuna vermiyormuş bunu anladım.

Arkadaşlar konuyla alakası yok ama işlemci macununu kac ayda bir değiştirmeliyiz? Anlayan bilen varsa bir cevaplasın bir zahmet.
Sıcaklık sorunu olmadığı sürece değiştirmezsin. Zira kaliteli macunları öyle ha bire değiştirmeyi hiç tavsiye etmem zaten cüzdan da böyle birşeyin altından kolayca kalkamaz.

Sıcaklık konusunda ne zaman sorun olursa o zaman. Düzenli değiştirmene gerek yok ne zaman bilgisayar fazla ısınmaya başlarsa macunu değiştir :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı