Ryzen 5 1600 İşlemci Nasıldır?

mrcastal

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2019
Mesajlar
15
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Finans&Muhasebe
Merhaba. Aramızda Ryzen 5 1600 kullanan var mı? Varsa kısaca yapabildiklerinden bahsedebilir mi? Kullandığı Ram, ekran kartı ve anakartı da yazarsa iyi olur. Hatta yapabilirse bir de bir kıyas yaparsa şahane olur 😊 Şimdiden teşekkür ederim.
 
Dostum işlemciyi kendim kullanıyorum, sistemim imzamda yazıyor. İşlemci gayet yüksek performanslı ve güçlü ancak tek çekirdek gücünde bir tık geride kalıyor. Şu an da 2.nesil olan 2600'ü almak daha mantıklı olacaktır çünkü AMD ikinci nesil Ryzen işlemcilerde tek çekirdek performansını biraz arttırarak dolaylı yoldan çok çekirdek performansını da arttırmış oldu:D Kıyaslamaları burada bulabilirsin:)
Ryzen 5 1600 Sistem Overclock performansı
 
Bütçen yeterse 2600 almanı tavsiye ederim. He yok dersen de bir şey diyemem ben indirimden aldım şuan ki işlemcimi baya uyguna geldi mesela o tarz bir şeyler kovalayabilirsin.
 
İşlemci alacaksan Aliexpress'den alacaksın. Hem uygun fiyatlı olacak. Hem de daha iyi bir işlemci alabilirsin.
 
Ben de R5 2600 almanızı tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum ve memnunum. G.skill'in 8GB 3000MHz RAM'i var.

Anakart olarak MSI A320M-PRO VH aldım çünkü 200TL idi :ayı:

O.C yapmayı da düşünmüyordum zaten. Herhangi bir şekilde eksikliğini yaşamıyorum B350/450 serisi anakartların fakat siz yine de onları almak isteyebilirsiniz.

Kıyastan kastınız nedir acaba?
 
Merhaba arkadaşlar. Bende işlemci arayışındayım. Ryzen 3 3100 ile Ryzen 5 2600 arasında kaldım. İkisi de Pci express 4.0 destekliyor. Alacağım anakartta nasıl olmalı? Msi ya da Asus markası fark etmez. Her türlü tavsiyenize talibim teşekkür ederim. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı