Mert Çamran Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 120 5 Şubat 2020 #11 DenizT dedi: Ryzen 5 1600 kötü bir işlemci değil ki rx 580 gibi bir ekran kartıyla güzel fpsler görürsün Genişletmek için tıkla... RX 570 Var GoDd1 dedi: Ekran kartı nedir? İşlemci çok önemli değil FPS almakta. Genişletmek için tıkla... RX 570 var
DenizT dedi: Ryzen 5 1600 kötü bir işlemci değil ki rx 580 gibi bir ekran kartıyla güzel fpsler görürsün Genişletmek için tıkla... RX 570 Var GoDd1 dedi: Ekran kartı nedir? İşlemci çok önemli değil FPS almakta. Genişletmek için tıkla... RX 570 var
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.705 Makaleler 5 Çözümler 38 5 Şubat 2020 #12 Mert Çamran dedi: RX 570 Var RX 570 var Genişletmek için tıkla... 1080P High grafiklerde 60 FPS alırsın ama RAM modelinizide belirtin 8 GB RAM yetersiz kalıyor.
Mert Çamran dedi: RX 570 Var RX 570 var Genişletmek için tıkla... 1080P High grafiklerde 60 FPS alırsın ama RAM modelinizide belirtin 8 GB RAM yetersiz kalıyor.
Mert Çamran Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 120 6 Şubat 2020 #13 GoDd1 dedi: 1080P High grafiklerde 60 FPS alırsın ama RAM modelinizide belirtin 8 GB RAM yetersiz kalıyor. Genişletmek için tıkla... 16GB ramım var High oynamam zaten Very low oynucam full Turnuvalarda filan mm lerde
GoDd1 dedi: 1080P High grafiklerde 60 FPS alırsın ama RAM modelinizide belirtin 8 GB RAM yetersiz kalıyor. Genişletmek için tıkla... 16GB ramım var High oynamam zaten Very low oynucam full Turnuvalarda filan mm lerde
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 6 Şubat 2020 #14 Rahat 100 FPS alırsınız gibi geliyor. İşlemciye Overclock yapma imkanı var ise daha iyi olur.
Mert Çamran Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 120 6 Şubat 2020 #15 OtoburPirana dedi: Rahat 100 FPS alırsınız gibi geliyor. İşlemciye Overclock yapma imkanı var ise daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Overclock da işlemci mesela 5 sene gidicekse 2 sene gidiyor o yüzden yapmak istemiyorum overclock yapmadan da very lowda bence 120-130 fps alırım gibime geliyor
OtoburPirana dedi: Rahat 100 FPS alırsınız gibi geliyor. İşlemciye Overclock yapma imkanı var ise daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Overclock da işlemci mesela 5 sene gidicekse 2 sene gidiyor o yüzden yapmak istemiyorum overclock yapmadan da very lowda bence 120-130 fps alırım gibime geliyor
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.705 Makaleler 5 Çözümler 38 6 Şubat 2020 #16 Mert Çamran dedi: 16GB ramım var High oynamam zaten Very low oynucam full Turnuvalarda filan mm lerde Genişletmek için tıkla... Rahat oynarsın hocam o ekran kartı düşük ayarları haketmiyor.
Mert Çamran dedi: 16GB ramım var High oynamam zaten Very low oynucam full Turnuvalarda filan mm lerde Genişletmek için tıkla... Rahat oynarsın hocam o ekran kartı düşük ayarları haketmiyor.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 6 Şubat 2020 #17 GoDd1 dedi: Ekran kartı nedir? İşlemci çok önemli değil FPS almakta. Genişletmek için tıkla... Tam tersine "çok düşük" ayarlarda oynuyorsak ve ekran kartı da çok kötü değilse işlemci daha önemlidir. Mert Çamran dedi: Overclock da işlemci mesela 5 sene gidicekse 2 sene gidiyor o yüzden yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu kim diyor ya OC düzgün yapıldığında ömür falan azaltmaz hatta voltaj düzgün ayarlanırsa ve fazla hız arttırılmazsa ömrü uzar bile
GoDd1 dedi: Ekran kartı nedir? İşlemci çok önemli değil FPS almakta. Genişletmek için tıkla... Tam tersine "çok düşük" ayarlarda oynuyorsak ve ekran kartı da çok kötü değilse işlemci daha önemlidir. Mert Çamran dedi: Overclock da işlemci mesela 5 sene gidicekse 2 sene gidiyor o yüzden yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu kim diyor ya OC düzgün yapıldığında ömür falan azaltmaz hatta voltaj düzgün ayarlanırsa ve fazla hız arttırılmazsa ömrü uzar bile
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.705 Makaleler 5 Çözümler 38 6 Şubat 2020 #18 55superx dedi: Tam tersine "çok düşük" ayarlarda oynuyorsak ve ekran kartı da çok kötü değilse işlemci daha önemlidir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok önemli değil dedim önemli değil demedim. İşlemci FPS çok etkisi yok darboğaz gibi sorunlar olmaz sadece.
55superx dedi: Tam tersine "çok düşük" ayarlarda oynuyorsak ve ekran kartı da çok kötü değilse işlemci daha önemlidir. Genişletmek için tıkla... Hocam çok önemli değil dedim önemli değil demedim. İşlemci FPS çok etkisi yok darboğaz gibi sorunlar olmaz sadece.
Mert Çamran Centipat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 120 7 Şubat 2020 #19 GoDd1 dedi: Hocam çok önemli değil dedim önemli değil demedim. İşlemci FPS çok etkisi yok darboğaz gibi sorunlar olmaz sadece. Genişletmek için tıkla... Reis 2600 çok ısınıyor mu render yayın filan açmıyorum
GoDd1 dedi: Hocam çok önemli değil dedim önemli değil demedim. İşlemci FPS çok etkisi yok darboğaz gibi sorunlar olmaz sadece. Genişletmek için tıkla... Reis 2600 çok ısınıyor mu render yayın filan açmıyorum