Ryzen 5 1600 Sistem Nasıldır?

Merhababa

Decapat
Daha fazla  
Mehraba, genelde PUBG CS:GO gibi oyunları oynuyorum ve şöyle bir sistem topladım:
-Gigabyte B450M S2H AMD anakart.
-AMD Ryzen 5 1600 3.6 GHz AM4 16 MB cache 65 W işlemci.
-XFX fatboy RX 590 8 GB DDR5 256Bit ekran kartı.
-Corsair Vengeance 16 GB 2x8GB DDR4 3000MHz RAM.
-Samsung 860 Evo MZ-76E250BW 2.5" 250 GB SATA 3 SSD

Acaba sistem nasıl, güzel mi? Parçalar birbiriyle uyumlu mu? RX 590 yerine GTX 1660 s mi tercih etmeliyim PUBG teslerinde NVIDIA hep önde oluyor da. Bir de bu özelliklerle Ultra ayarlarda kasma donma yaşamadan oynayabilir miyim?

Merhaba hocam. Diğer parçalar hakkında bir şey diyemem ama ekran kartı hakkında yorumda bulunabilirim çünkü aynı ekran kartını kullanıyorum ve pek memnun değilim açıkçası önermiyorum. XFX RX 590 inceleme - Technopat Sosyal buraya da bakabilirsiniz kendimce yazmış olduğum inceleme yazısı.

Alabiliyorsan 1660 SUPER al.
Şu ürün var Vatan'da Zotac markalı acaba nasıl bir yorumda bulunabilir misiniz?
Merhaba hocam. Diğer parçalar hakkında bir şey diyemem ama ekran kartı hakkında yorumda bulunabilirim çünkü aynı ekran kartını kullanıyorum ve pek memnun değilim açıkçası önermiyorum. XFX RX 590 inceleme - Technopat Sosyal buraya da bakabilirsiniz kendimce yazmış olduğum inceleme yazısı.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Şu ürün var Vatan'da Zotac markalı acaba nasıl bir yorumda bulunabilir misiniz?
Zotac, Nvidia tarafında üretim yapan bir firma. Şahsen ben de Zotac kullanıyorum sıkıntısını görmedim. Sorun olarak sayabileceğim tek şey belli bir ısının altında fanlar durmuyor, çalışıyor. Sanırım sizin attığınız linkteki üründe de böyle.

Zotac, Nvidia tarafında üretim yapan bir firma. Şahsen ben de Zotac kullanıyorum sıkıntısını görmedim. Sorun olarak sayabileceğim tek şey belli bir ısının altında fanlar durmuyor, çalışıyor. Sanırım sizin attığınız linkteki üründe de böyle.
Diğer parçalar nasıl hocam ?
Cevap veren yok mu ?

Son düzenleme:
RAM, SSD, anakart iyi hoş fakat işlemci 12nm olan AF versiyonu mu? Eğer öyle ise çok iyi. Peki kasa ve güç kaynağını ne olarak düşündünüz?
Güç kaynağı :RAMPAGE RMP-600-80P 600W 80PLUS
Kasa : POWERBOOST ROYAL VK-G1002S

İşlemci AF değil , AF mi daha iyi olur ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı