Ryzen 5 1600 sisteme Gigabyte RTX 4060 alınır mı?

Mevcut sistemim, Ryzen 5 1600 - 16 GB RAM - B450M - GTX 1650 şeklinde. Ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum. Monitörüm Philips 242v 75Hz fakat hikayeli oyunlara ağırlık vereceğim için asıl isteğim yüksek FPS değil yüksek grafiklere erişmek. İşlemcimden dolayı uçurum bir yükseltme yapamıyorum zaten bütçem de çok yüksek değil. Bu ekran kartının benim için en uygun olduğunu düşündüm. AMD almak istemiyorum, işlemcide AMD'nin GPU'da NVIDIA'nın açık ara daha iyi olduğunu düşünüyorum. Fikirlerinizi almak isterim. Aşağıya ürün linkini ve işlemcimle yapılan bir test videosunu ekliyorum. Sorum hem kartın Gigabyte versiyonun kalite seviyesi hem de işlemciyle uyumlu olup olmayacağı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
darboğaz olmasını istemiyorsanız yanına da işlemci almak zorundasınız. 2. elden 5600 yanına da 4060 alın. yada ekran kartından düşürün.

Yanıt verenlerin bir kısmı
Ya birader niye dislike atiyorsunuz ben minimum dedim zaten onun oluru piyasada 5 5600 ya da 12400F ben F/P acisindan soyledim.
15 yaşından büyük olma ihtimalinin 0a yakın olmasından ötürü, yanlış üslubun ve bilgilendirmeni eleştirmek yerine dislike atma kararı aldım.

Yanıt verenlerin bir kısmı.

15 yaşından büyük olma ihtimalinin 0A yakın olmasından ötürü, yanlış üslubun ve bilgilendirmeni eleştirmek yerine dislike atma kararı aldım.

Kötü üslub? Show habere çıkarsın da görelim.

Yanıt verenlerin bir kısmı.

15 yaşından büyük olma ihtimalinin 0A yakın olmasından ötürü, yanlış üslubun ve bilgilendirmeni eleştirmek yerine dislike atma kararı aldım.

Üslubum ile bir sıkıntı göremedim argo yok, hakaret yok sadece espritüel şekilde bir yorum yaptım sonra da cevap verdim konunun dışına da çıkmadım bence siz önce kendi bozulmuş psikolojinizi düzelttin böyle Dahmer havalarına da girmeyin derim.

Kötü üslüp değil yanlış üslüp dedim, benim hoşuma gitmedi. Show haber de abartı bir yorum zaten şakalı olarak da gerçekliğe yakın değil. Darboğazdan ekran kartı patladığı/yandığı nerede görülmüş?
Kötü üslub? Show habere çıkarsın da görelim.

Üslubum ile bir sıkıntı göremedim argo yok, hakaret yok sadece espritüel şekilde bir yorum yaptım sonra da cevap verdim konunun dışına da çıkmadım bence siz önce kendi bozulmuş psikolojinizi düzelttin böyle Dahmer havalarına da girmeyin derim.

Kötü üslüp değil yanlış üslüp dedim, benim hoşuma gitmedi. Show haber de abartı bir yorum zaten şakalı olarak da gerçekliğe yakın değil. Darboğazdan ekran kartı patladığı/yandığı nerede görülmüş?

"Yanlış" diyerek çok farklı bir şey dediğinizi zannetmişsiniz. Peki ben nerede söylemişim patlayacagini ya da yanacagini? İlk önce kendinizi eleştirin böyle basit şeylere de aldırış etmeyin çevrenizde her gün yeni şeyler oluyor gelip de burada gençlerle uğraşmayın.

"Yanlış" diyerek çok farklı bir şey dediğinizi zannetmişsiniz. Peki ben nerede söylemişim patlayacagini ya da yanacagini? İlk önce kendinizi eleştirin böyle basit şeylere de aldırış etmeyin çevrenizde her gün yeni şeyler oluyor gelip de burada gençlerle uğraşmayın.
Sadece bir dislike butonuna bastım, bu kadar abartılacak bir durum yok arkadaşım. Burası sadece sosyal medya ben de senin tanımadığın adını bile bilmediğin, senin hayatında hiç bir önemi olmayan anonim bir kişiyim. Bunları kafaya takmaman gerek.

Sadece bir dislike butonuna bastım, bu kadar abartılacak bir durum yok arkadaşım. Burası sadece sosyal medya ben de senin tanımadığın adını bile bilmediğin, senin hayatında hiçbir önemi olmayan anonim bir kişiyim. Bunları kafaya takmaman gerek.

Dislike atmani dert etmedim neden attığınızı merak ettim üstelik madem anonim bir kişiyim 15 yaşında (?) gördüğün bir ergenle (?) uğraşma o zaman daha da uzatma lütfen konuyu işgal etmeyelim.

Geri
Yukarı