Ryzen 5 1600 ve GTX 1060 sistem görüntü vermeme sorunu

ataken

Hectopat
ya işlemciyi görmüyor ya ram, ikiside bios güncel olmadığından olabilir. O yüzden anakartını verip ona göre hareket etmelisin bence.

ya işlemciyi görmüyor ya ram, ikiside bios güncel olmadığından olabilir. O yüzden anakartını verip ona göre hareket etmelisin bence.
İşlemcide aşırı bi ısınma var o yüzden bir sıkıntısı var mı diye yolluyorum inşallah sorun anakartdır 1 yıl çalışıp büyük hevesle aldım bu sistemi

İşlemcide aşırı bi ısınma var o yüzden bir sıkıntısı var mı diye yolluyorum inşallah sorun anakartdır 1 yıl çalışıp büyük hevesle aldım bu sistemi
sorunun çözülür merak etme garantide msi test edip birebir iletişime geçerek anlatıyorlar

Çözüm
Bende bu gibi bi durumla karşılaştım Hem CPU hem Ram ışığı yanıyordu aldığım yere götürdüm bios updatesini yaptılar şuanda çalışıyor. 10 ay önce x370 almıştım o zamanlar 2600x yoktu o yüzden anakart 2600x i görmüyormuş o nedenle ışıklar yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…