ataken Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 39 24 Haziran 2018 #1 - Kingston HyperX 8GB DDR4 3000MHz Ram HX430C15PB3/8 Fiyatı - Palit Nvidia GeForce GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit GDDR5 Fiyatı - AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 16MB Cache Soket AM4 Fiyatı - Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı - Corsair Carbide 100R 600W 80+ PSU Pencereli MidTower Kasa Fiyatı - MSI A320M BAZOOKA AM4 AMD Ryzen DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Fiyatı Bu gördüğünüz ürünleri topladım kablolamasını yaptım fakat görüntü vermiyor, ne yaptıysam yapayım çözemedim. Lütfen yardım edin. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2018
- Kingston HyperX 8GB DDR4 3000MHz Ram HX430C15PB3/8 Fiyatı - Palit Nvidia GeForce GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit GDDR5 Fiyatı - AMD Ryzen 5 1600 3.60GHz/3.40GHz 16MB Cache Soket AM4 Fiyatı - Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı - Corsair Carbide 100R 600W 80+ PSU Pencereli MidTower Kasa Fiyatı - MSI A320M BAZOOKA AM4 AMD Ryzen DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Fiyatı Bu gördüğünüz ürünleri topladım kablolamasını yaptım fakat görüntü vermiyor, ne yaptıysam yapayım çözemedim. Lütfen yardım edin. Teşekkürler.
Çözüm Veysel Anıl İzmitli 24 Haziran 2018 ataken dedi: İşlemcide aşırı bi ısınma var o yüzden bir sıkıntısı var mı diye yolluyorum inşallah sorun anakartdır 1 yıl çalışıp büyük hevesle aldım bu sistemi Genişletmek için tıkla... sorunun çözülür merak etme garantide msi test edip birebir iletişime geçerek anlatıyorlar
ataken dedi: İşlemcide aşırı bi ısınma var o yüzden bir sıkıntısı var mı diye yolluyorum inşallah sorun anakartdır 1 yıl çalışıp büyük hevesle aldım bu sistemi Genişletmek için tıkla... sorunun çözülür merak etme garantide msi test edip birebir iletişime geçerek anlatıyorlar
Veysel Anıl İzmitli Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 533 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Resim & Konstrüksiyon 24 Haziran 2018 #11 ya işlemciyi görmüyor ya ram, ikiside bios güncel olmadığından olabilir. O yüzden anakartını verip ona göre hareket etmelisin bence. Artı 0 Eksi
ya işlemciyi görmüyor ya ram, ikiside bios güncel olmadığından olabilir. O yüzden anakartını verip ona göre hareket etmelisin bence.
KS KS ataken Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 39 24 Haziran 2018 #12 Veysel Anıl İzmitli dedi: ya işlemciyi görmüyor ya ram, ikiside bios güncel olmadığından olabilir. O yüzden anakartını verip ona göre hareket etmelisin bence. Genişletmek için tıkla... İşlemcide aşırı bi ısınma var o yüzden bir sıkıntısı var mı diye yolluyorum inşallah sorun anakartdır 1 yıl çalışıp büyük hevesle aldım bu sistemi Artı 0 Eksi
Veysel Anıl İzmitli dedi: ya işlemciyi görmüyor ya ram, ikiside bios güncel olmadığından olabilir. O yüzden anakartını verip ona göre hareket etmelisin bence. Genişletmek için tıkla... İşlemcide aşırı bi ısınma var o yüzden bir sıkıntısı var mı diye yolluyorum inşallah sorun anakartdır 1 yıl çalışıp büyük hevesle aldım bu sistemi
Veysel Anıl İzmitli Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 533 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Resim & Konstrüksiyon 24 Haziran 2018 #13 ataken dedi: İşlemcide aşırı bi ısınma var o yüzden bir sıkıntısı var mı diye yolluyorum inşallah sorun anakartdır 1 yıl çalışıp büyük hevesle aldım bu sistemi Genişletmek için tıkla... sorunun çözülür merak etme garantide msi test edip birebir iletişime geçerek anlatıyorlar Artı 0 Eksi Çözüm
ataken dedi: İşlemcide aşırı bi ısınma var o yüzden bir sıkıntısı var mı diye yolluyorum inşallah sorun anakartdır 1 yıl çalışıp büyük hevesle aldım bu sistemi Genişletmek için tıkla... sorunun çözülür merak etme garantide msi test edip birebir iletişime geçerek anlatıyorlar
Jo-Go Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 15 25 Haziran 2018 #14 Bende bu gibi bi durumla karşılaştım Hem CPU hem Ram ışığı yanıyordu aldığım yere götürdüm bios updatesini yaptılar şuanda çalışıyor. 10 ay önce x370 almıştım o zamanlar 2600x yoktu o yüzden anakart 2600x i görmüyormuş o nedenle ışıklar yanıyor. Artı 0 Eksi
Bende bu gibi bi durumla karşılaştım Hem CPU hem Ram ışığı yanıyordu aldığım yere götürdüm bios updatesini yaptılar şuanda çalışıyor. 10 ay önce x370 almıştım o zamanlar 2600x yoktu o yüzden anakart 2600x i görmüyormuş o nedenle ışıklar yanıyor.
KS KS ataken Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 39 5 Temmuz 2018 #15 Veysel Anıl İzmitli dedi: sorunun çözülür merak etme garantide msi test edip birebir iletişime geçerek anlatıyorlar Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci sorunluymuş hem işlemci hem fanı arızalıymış. İşlemciyi göndermesem sorunu anlayamayacaktım Artı 0 Eksi
Veysel Anıl İzmitli dedi: sorunun çözülür merak etme garantide msi test edip birebir iletişime geçerek anlatıyorlar Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci sorunluymuş hem işlemci hem fanı arızalıymış. İşlemciyi göndermesem sorunu anlayamayacaktım
Veysel Anıl İzmitli Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 533 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Resim & Konstrüksiyon 5 Temmuz 2018 #16 ataken dedi: Hocam işlemci sorunluymuş hem işlemci hem fanı arızalıymış. İşlemciyi göndermesem sorunu anlayamayacaktım Genişletmek için tıkla... valla büyük talihsizlik hocam, geçmiş olsun... Artı 0 Eksi
ataken dedi: Hocam işlemci sorunluymuş hem işlemci hem fanı arızalıymış. İşlemciyi göndermesem sorunu anlayamayacaktım Genişletmek için tıkla... valla büyük talihsizlik hocam, geçmiş olsun...
KS KS ataken Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 39 5 Temmuz 2018 #17 Veysel Anıl İzmitli dedi: valla büyük talihsizlik hocam, geçmiş olsun... Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, inşallah gönderecekleri işlemci sağlamdır Amd kalbimi kırdı Artı 0 Eksi
Veysel Anıl İzmitli dedi: valla büyük talihsizlik hocam, geçmiş olsun... Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, inşallah gönderecekleri işlemci sağlamdır Amd kalbimi kırdı
Veysel Anıl İzmitli Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 533 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Resim & Konstrüksiyon 5 Temmuz 2018 #18 ataken dedi: Çok teşekkürler, inşallah gönderecekleri işlemci sağlamdır Amd kalbimi kırdı Genişletmek için tıkla... umarım başka sorunla karşılaşmazsınız her markada denk geliyor böyle [emoji25] Artı 0 Eksi
ataken dedi: Çok teşekkürler, inşallah gönderecekleri işlemci sağlamdır Amd kalbimi kırdı Genişletmek için tıkla... umarım başka sorunla karşılaşmazsınız her markada denk geliyor böyle [emoji25]
KS KS ataken Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 39 5 Temmuz 2018 #19 Veysel Anıl İzmitli dedi: umarım başka sorunla karşılaşmazsınız her markada denk geliyor böyle [emoji25] Genişletmek için tıkla... Sorun peşimi bırakmaz benim ne olursa olsun. Dediğiniz gibi her markada olabiliyor tabi Artı 0 Eksi
Veysel Anıl İzmitli dedi: umarım başka sorunla karşılaşmazsınız her markada denk geliyor böyle [emoji25] Genişletmek için tıkla... Sorun peşimi bırakmaz benim ne olursa olsun. Dediğiniz gibi her markada olabiliyor tabi