Merhaba arkadaşlar 4000 lira bütcem ile sistem toplamaya çalışıyorum. En büyük sıkıntı ekran kartıydı ama hallettim sayılır. Vatan'dan aldığım hazır sistem sıkıntılı çıkınca iade etme kararı aldım, sizce Ryzen 5 1600 ve RX570'i normal Gaming olmayan bir kasaya koysam sıkıntı olur mu? Kasanın yan kapağını açık tutacağım ısınmaya karşı bütce anca buna yetti 160 TL'ye markası bilindik bir kasa. Sizin düşünceniz nedir?
Kasanın espirisi hava akışının güzel olması. Bunu da ön taraftan hava girişinin olup arka ve üst taraftan çıkış sağlaması. Fotoğraftaki kasayı tercih ederseniz sadece egzoz fanı bulunuyor yan kapağı açık bırakırsanız onun da bir amacı kalmıyor. Fiyat olarak daha yukarı çıkamıyorsanız tercih edebilirsiniz.
Kasanın espirisi hava akışının güzel olması. Bunu da ön taraftan hava girişinin olup arka ve üst taraftan çıkış sağlaması. Fotoğraftaki kasayı tercih ederseniz sadece egzoz fanı bulunuyor yan kapağı açık bırakırsanız onun da bir amacı kalmıyor. Fiyat olarak daha yukarı çıkamıyorsanız tercih edebilirsiniz.