Ryzen 5 1600 ve RX570 için uygun kasa

UMUT CAN AL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 4000 lira bütcem ile sistem toplamaya çalışıyorum. En büyük sıkıntı ekran kartıydı ama hallettim sayılır. Vatan'dan aldığım hazır sistem sıkıntılı çıkınca iade etme kararı aldım, sizce Ryzen 5 1600 ve RX570'i normal Gaming olmayan bir kasaya koysam sıkıntı olur mu? Kasanın yan kapağını açık tutacağım ısınmaya karşı bütce anca buna yetti 160 TL'ye markası bilindik bir kasa. Sizin düşünceniz nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200505_013515_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200505_013515_com.android.chrome.jpg
    134,7 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın espirisi hava akışının güzel olması. Bunu da ön taraftan hava girişinin olup arka ve üst taraftan çıkış sağlaması. Fotoğraftaki kasayı tercih ederseniz sadece egzoz fanı bulunuyor yan kapağı açık bırakırsanız onun da bir amacı kalmıyor. Fiyat olarak daha yukarı çıkamıyorsanız tercih edebilirsiniz.

Kasanın espirisi hava akışının güzel olması. Bunu da ön taraftan hava girişinin olup arka ve üst taraftan çıkış sağlaması. Fotoğraftaki kasayı tercih ederseniz sadece egzoz fanı bulunuyor yan kapağı açık bırakırsanız onun da bir amacı kalmıyor. Fiyat olarak daha yukarı çıkamıyorsanız tercih edebilirsiniz.

Vatan'a gönderdiğim kasayı değişim yaptıracağım başka çarem kalmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı