Ryzen 5 1600 ve RX570'e uygun 300 TL PSU önerisi

Bütçe
300-350

Beratbozkurt

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Şu anki ekran kartım GT1030 fakat Mayıs-Haziran gibi RX570 ile değiştireceğim. Bu yüzden 500-600W arası 300 liralık güç kaynağı önerir misiniz? (En fazla 350 olur ama 300 olsa daha iyi çünkü daha RAM alacağım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerileriniz için herkese ayrı ayrı teşekkürler. Hemen bakıyorum.
Bu güç kaynağında karar kıldım. Aslında karşıma FSP diye bir marka da çıktı. Öğrendiğime göre en kaliteli markalar arasındaymış. Eğer 500W'dan yukarısını bulabilirsem bu bütçeyle, FSP alırım ama bulamazsam bu güç kaynağını alacağım.Tercih sebebim iki tane;
- Alman malı olması
- slim kablo olması
Önerileriniz için herkese ayrı ayrı teşekkürler. Hemen bakıyorum.

Bu güç kaynağında karar kıldım. Aslında karşıma FSP diye bir marka da çıktı. Öğrendiğime göre en kaliteli markalar arasındaymış. Eğer 500W'dan yukarısını bulabilirsem bu bütçeyle, FSP alırım ama bulamazsam bu güç kaynağını alacağım.Tercih sebebim iki tane;
- Alman malı olması
- slim kablo olması
Evet bulamadım en fazla 550W varmış. Bir hafta sonra siparişi veriyorum. Çok çok teşekkür ederim.
Incehesap'ta 301 liraya satılıyormuş. Haftaya siparişi geçiyorum. Tekrardan sağolun.
Başka önerisi olan varsa beklerim. Belki daha güzel bir ürün göreceğim,belki başkaları yararlanacak bu konudan. Yazmaktan çekinmeyiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı