Ryzen 5 1600X sistem toplama

QuietKiLLeR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar agustos sonunda bilgisayar alacağım, ekran kartları gelir mi? 1000 TL butcem var, ekran kartına önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar agustos sonunda bilgisayar alacağım, ekran kartları gelir mi? 1000 TL butcem var, ekran kartına önerilerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 247658
-Ryzen X'lerde stok soğutucu yoktur ve gereksizdir X almak.(Ryzen 5 1500X soğutucu bulunduruyormuş sağ ol WARKİTO bilgi için!) 100MHz overclock farkı için o kadar fiyat ödemenize gerek yok. Ryzen 5 1600 alın. Artan para ile de 1 ay sonra Vega alırsınız.
-Ripjaws RAM yerine Corsair Vengeance 2400 veya Flare X 2400 öneririm. Tek yerden toplayacağınız için 2 RAM de orada bulunuyor.
-Aynı kasa fiyatına daha iyi marka (Zalman, Thermaltake, Corsair) kasa bulabilirsiniz (650W+80 gibi PSU'lar dahil)

Ryzen 5 1500X’de soğutucu bulunuyor.

Teşekkür ederim yardımınız için.

Neden o RAM'leri önerdiğinizi sorabilir miyim?

Neden o ram'leri önerdiğinizi sorabilir miyim?
Öncelikle Ripjaws DOCP desteklemiyor yani Ryzen ile uyumsuz sorun çıkaran bir RAM. İkinci olarak Tek 8 kit RAM alacağı için Vatan PC'de uygun olanları belirttim. Açıkçası MSI sitesinden Vendor Listesine baktığımda hiç bir 8 Kit RAM'in desteğini görmedim Saçma yani FlareX bile destek listesinde yok. Genelde Ryzen ile LPX, FlareX, Trident Z falan kullanılır ve sorun çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…