Ryzen 5 2500U TDP sorunu

Peki teşekkürler. Fakat aynı ekran kartı ve işlemciyle youtube'de benden 80-90 fps daha fazla almaları.. Neyse ne bu konu kapansın

Bende alıyorum yüksek FPS. Aynı işlemci var ancak harici ekran kartım olduğu için işlemcim boğulmuyor rahat çalışmakta olduğunu söylüyorum. Bende Vega 8 ile oynayınca FPS yükseler de olurken kendini frenliyor ancak harici ekran kartı avantajıyla rahat oynayabiliyorum. Bence güzel olmuş. İşlemci çok serin çalışıyor ve rahat oyun oynayabiliyorum. 3500U da bu sınırlama yok ancak işlemci 94 derece kadar çıktığını gördüm. Bazı modellerde 86 dereceye kadar çıkıp frenlediği oluyor. Yani sonuçta oyuncu işlemcisi değil. Tasarruflu ve aynı zamanda performans işlemci. H işlemcili bilgisayara bakmalısın oyun istiyorsanız veya harici ekran kartlı bilgisayarlara bakmalısın temel oyunlar için. 2 ay önce size önerebilirdim. En azından R5 3500U veya R7 3700U önerilerinde bulunabilirdik. Söylediğim işlemciler 10TDP arttırılmış ve içindeki ekran kartları çekirdek hızını 100MHz fazla hızlandırmışlar. 35TDP çıkarmışlar ve 20 ve 25 TDP çalışıyorlar. Yani daha güçlü enerji alıyor ve bu tip sorunlar en aza inmiş oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…