Ryzen 5 2600 OCCT sonucu nasıl?

Aynen AMD'nin kendi kodlayıcısı yani H264'ten yapıyorsunuz. Biz işlemci ile deneyeceğiz yani X264.

Anladım sen bana istersen ver bir liste ve programlar, bunları yap de ben halledeyim, güç içinde sana atarım. Yalnız oyunlarda bunun tepesinde bir 6600 XT olduğunu unutma, onun yükünü de taşıyor. 😄

Anladım sen bana istersen ver bir liste ve programlar, bunları yap de ben halledeyim, güç içinde sana atarım. Yalnız oyunlarda bunun tepesinde bir 6600 XT olduğunu unutma, onun yükünü de taşıyor. 😄

Bu ayarları deneyin hocam.

Dosya Ekleri

• resim_2022-04-08_144142654.png
    resim_2022-04-08_144142654.png
    1 MB · Görüntüleme: 38
Acelen yoksa ben 1-2 saat içinde bunu yapıp atarım buradan. 3300X bir kere kaçmıyor iki sitede stokta var, 2600'ü de bugün almayacağını düşünüyorum.

Tamamdır hocam. Bakın bu da benim avc kullandığım ayarlar. Yani Vega 8 ekran kartı ile aldığım kayıtlar diyebiliriz. Şimdi H264 ile 70000 bitrate kadar verebilirken X264 ile 30000 zorluyor bende. Sizde de eğer 30000 bitrate zorlamazsa ayarı 70000 yapın tam sonuç alalım. Teşekkürler. Yok bugün almayacağım ama 2. el düşünüyorum işte. Link atabilirseniz iyi olur.

Kayıt programlarında yükü APU'na veremiyor musun? 3600'den bile iyi performans alabilirsin belki.
Veriyorum hocam. Kayıtta sıkıntım yok. Ama artık yayınlarda işlemci yönünden yetersiz kalıyor. Oyunlarda performans alamıyorum. Encoder'ı olan NVIDIA bir kart alana kadar bekliyorum bende. Satmaya çalışıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    228,7 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    160,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bir de bu sekmelerdeki ayarlar var. Daha da yok.

Yalnızca ilk sekmedeki ayarları kaydederek hızlı bir kayıt yaptım. 30 FPS kaydetmiş evet sonra fark ettim. Sen bir bak bakalım. Bağlantı bugün leş olduğundan bazen sıçrıyor karakter. Sonrasında o ayarlarla da bir kayıt alırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Screenshot_6.jpg

Screenshot_7.jpg

Screenshot_8.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı