Ryzen 5 2600 Pini Yamuldu

MelihGirgin67

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Hayırlı Ramazanlar...
Ryzen 5 2600 işlemcimin pini yamuldu. 5 6 tane yamuk var. Bilgisayarcıya götürdüm kurtarabildigini kurtaracak. Bazı pinler kırılsa ne olur bilginiz var mı?

Arkadaşlar merhaba. Hayırlı Ramazanlar...
Ryzen 5 2600 işlemcimin pini yamuldu. 5 6 tane yamuk var. Bilgisayarcıya götürdüm kurtarabildigini kurtaracak. Bazı pinler kırılsa ne olur bilginiz var mı?

eski işlemcimi dikkatsizlik sonucunda halıya koymuştum. abartısız 40-50 minimum teli yamuldu saçtanda ince olmasına rağmen uzunca ince el işçiliği yaparak. toplu igne ve meyve bıcagı sayesinde düzellttim sorunsuz çalıştırmıştım.

Valla ben de ryzen 5 2600 aldığımda yanlış takmaya çalıştığım için 2 sıra komple yamulmuştu aldım elime kredi kartı uygun bir iğne sim kartı cart curt falan 4 saat boyunca cerrah hassasiyetle ameliyat yaptım sonunda yuvaya oturdu hayatımda o kadar gerilmemiştim işlemci takmak yamuk pinleri düzeltmek cidden basit bir iş değil kendine güveniyorsan pinleri düzeltip yuvaya oturtcan o kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı