Ryzen 5 2600 - RTX 2060 Tabanlı sistem önerisi

Anladım bu Windows 10 lisansını bilgisayarcı da bulabilir miyim mesela lisansı da buldum diyelim orada kurulumunu yapar mı?
O riske girmeyin. Lisansı yaptım der yapmaz, lisansı kendine saklar falan, bilemeyiz. Oldukça basit bir kurulumu var. 8GB veya üzerinde bir flash bellek sahibi olmanız yeterli. Kalan her şeyde biz yardım ederiz size. Siz de öğrenin bu işleri hem böylelikle. Format atmak oldukça basit bir olay.

O riske girmeyin. Lisansı yaptım der yapmaz, lisansı kendine saklar falan, bilemeyiz. Oldukça basit bir kurulumu var. 8GB veya üzerinde bir flash bellek sahibi olmanız yeterli. Kalan her şeyde biz yardım ederiz size. Siz de öğrenin bu işleri hem böylelikle. Format atmak oldukça basit bir olay.
Peki bende var flash bellek içi boş 8 GB nasıl yapabilirim Windows 10 Pro olmasını istiyorum sadece

Peki bende var flash bellek içi boş 8 GB nasıl yapabilirim Windows 10 Pro olmasını istiyorum sadece
Pro bence gereksiz. Kurumsal firmaların kullandığı özellikler var. En üst sürüm diye onu seçmenize gerek yok bence. Siz Home sürüm kullanın. Ben de öyle yapıyorum. Hiçbir farkı yok. Kurumsal uygulamalar ve servisler için ekstra özellikler ekliyor. Hiçbir zaman kullanmayacağımız özellikler ve arka planda çalışacaklar kullanılmadan.

Pro bence gereksiz. Kurumsal firmaların kullandığı özellikler var. En üst sürüm diye onu seçmenize gerek yok bence. Siz Home sürüm kullanın. Ben de öyle yapıyorum. Hiçbir farkı yok. Kurumsal uygulamalar ve servisler için ekstra özellikler ekliyor. Hiçbir zaman kullanmayacağımız özellikler ve arka planda çalışacaklar kullanılmadan.

Anladım ben oyunlarda performansa pro etki eder diye düşünüyordum ama fark yokmuş home ile peki ben Windows 10 Home yi nasıl kurabilirim yada bilgisayarcıya deneme sürümü olarak kurdursam sonradan lisans satın alıp orjinal yapsam olmaz mı bence bilgisayarcı sahte bir iş yapmaz yaparsa dava açarım

Usta emin değilim ama 2600 o ekran kartında darboğaz yapıyor diye biliyorum. %10-12 civarında. Bir araştır istersen.
Araştırma yapmıştım gayet rahat uyuşuyorlar bazı kişiler demiş darboğaz olur falan ama pek dikkate almadım zaten ürün linkinde attığım itopya sitesi öyle sorunlu bir pc hazırlayıp sunacağını sanmıyorum test gerçekleştiriyorlar o yüzde civarında darboğaz gerçekleşirse 2600x e geçiş yaparım herhalde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı