Öbür sistem 1.5 kat daha iyi ve daha sorunsuz ama daha iyisini toplayabilir RTX2060 lı veya RX5700 lü sistem için yeterli bütcesi var.Ryzen 5 - RX590 sistemi şuan kullanıyorum gayet memnunum aklında soru işareti olmadan alabilirsin.
6 bine monitörsüz daha iyisi toplanır vatan gereksiz pahalı.
Öbür sistem 1.5 kat daha iyi ve daha sorunsuz ama daha iyisini toplayabilir RTX2060 lı veya RX5700 lü sistem için yeterli bütcesi var.
Konu geçmişine bakarsanız neden vatandan topladığımı anlarsınız6 bine monitörsüz daha iyisi toplanır vatan gereksiz pahalı.
590 saçma bi kart zaten 580 den 5 6 fps fazla veriyir sadece genel olarak ta %8 falan daha iyi 1660 ti çok daha sorunsuz ve performanslı AMD ekran kartın da pişmanlıktır.İ5 9400F GTX 1660ti ikilisini alırsanız bilindik oyunlarda daha iyi performans alırsınız LoL CS:GO gibi az önce RX 590 hakkında bir konu açılmış okudum oyunlarda gereksiz fps düşüşleri yaşadığını belirtmiş ve daha öncede biri konu açmış okumuştum ondada aynı sorun vardı ben olsam almazdım bu kartı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.