Boşta ve yükteki sıcaklık değerleri ile test esnasındaki değerler nedir peki hocam?
10 saat kapalı kalıp biosdan baktığımda 29 derece idi. Şu an bir tek onu hatırladım rakamsal olarak. Bu akşam yine video işleme yapacağım. Bakar buraya yazarım.
Boşta ve yükteki sıcaklık değerleri ile test esnasındaki değerler nedir peki hocam?
Aida64 ile gpu ve cpu aynı anda bi 15 dakikalık dener atarsanız daha iyi olur. Oyunda deneyeceğim bende fakat wi-fi adaptör almam lazım diğer odada pc ne alacağımı araştırıyorum şuan.
Eki Görüntüle 475291
Hem oyun oynadım hem AIDA64 testi yaptım.sonuçlar aynı. Windows açıldığında 29 dereceden başlıyor. Oyun ve aynı zamanda video kaydı ,tahmini 45 dakika, sonunda resimdeki gibi sonuçlar oldu. AIDA64 testi de aynı şekilde oldu. Sıcaklıklara HWINFO64 ile baktım.Kasa fanları yine en düşük devirde idiler. Biraz açık konuşayım, Intel I5 2400 işlemcim için stok fanı değiştirmem gerekmişti zira soğutucu pek bir işe yaramıyordu. Ben de soğutucu aldım ve 1 GHZ de overclock yapmıştım. O soğutucu uysaydı buna takardım. Yoğun işlem gerektiren ve uzun süren işler için soğutucu almanız yararınıza olur. Ancak günlük bir kaç saatlik işler için bence gereksiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.