Arkadaşların dediği gibi yazılımsalmış sorunum. Çok saçma gelebilir fakat Steel Series Engine'i kapadıktan sonra düzeldi
Herkese teşekkür ederim, bu sorun yüzünden çok uğraşmıştım ve hatta işlemciyi servise göndermeyi düşünüyordum.
Bende de var Steel Series Engine fakat nasıl bir etkisi var bilemiyorum, şaşırtıcı.Arkadaşların dediği gibi yazılımsalmış sorunum. Çok saçma gelebilir fakat Steel Series Engine'i kapadıktan sonra düzeldiHerkese teşekkür ederim, bu sorun yüzünden çok uğraşmıştım ve hatta işlemciyi servise göndermeyi düşünüyordum.
Anladım ben de deneyim o zaman. Aynı şekilde Arctis 3 kullanıyorum. Peki bu çakışma sorunun başka çözümü yok muymuş? İlla Engine kapatmak mı gerek?Steel Series Engine biraz sorunlu sanırsam Arctis 3 kullanıyorum. Bir ara engine açıkken lol oynarken illa bir kere oyun donuyordu. Daha sonra araştırdığımda bunun realtekle ss3 audionun çakışmasından dolayı olduğunu gördüm. Bende tüm oyunlara engine kapalı iken giriyorum. Lol bir daha hiç donmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.