Parçalar belli sadece sizden fikir almak istedim. Hangi parçaları değiştirmem gerektiğini söylerseniz sevinirim. Onların yerine yeni parçalar (aynı fiyatta ya da daha düşük fiyatta) önerirsiniz mutlu olurum.
R5 2600'e +400 TL vermene gerek yok 1600 AF ile performasları aynı. Sıvı soğutma yerine güzel bir hava soğutma alman çok daha iyi olacaktır. Onun dışında PSU değişebilirsin iyi bir PSU değil diye biliyorum. Diğer parçalarda sıkıntı yok.
R5 2600'e +400 TL vermene gerek yok 1600 AF ile performasları aynı. Sıvı soğutma yerine güzel bir hava soğutma alman çok daha iyi olacaktır. Onun dışında PSU değişebilirsin iyi bir PSU değil diye biliyorum. Diğer parçalarda sıkıntı yok.
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Corsair CV650 CP-9020211-EU 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Olabilir ama High Power çok daha iyi bir tercih olur.
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Corsair CV650 CP-9020211-EU 650 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Olabilir ama High Power çok daha iyi bir tercih olur.
Ben alana kadar indirim biteceği için Corsair'i ekledim listeme sağ ol. Başka bir sorum ise önerebileceğiniz kasa var mı benimkine benzer bu kasanın fiyatı bana biraz uçuk geliyor.
ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Beyaz 4pin Pwm 120mm Kule Tipi Intel/amd Işlemci Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
m.trendyol.com
Sıvı soğutmadan, kasadan ve PSU'dan gelen para ile 10400F ve B460 alınabilir.