Ryzen 5 2600 sistem yükseltme

Bir önceki sayfada mevcut daha önceden zaten attığım RAM linkinden bahsediyorum.

Benim maaşın 3/2'si gitti ama olsun değer ileride zaten 5000 serisi ekran kartlarından birini taktığımda kafam rahat.

Dosya Ekleri

• asdasdasdsa.png
    220,9 KB · Görüntüleme: 38
Benim maaşın 3/2'si gitti ama olsun değer ileride zaten 5000 serisi ekran kartlarından birini taktığımda kafam rahat.
980 ssd almayın hocam çok daha iyi ssd ler var aman diyim.

@Arkadian DDR5'te asla 2x8 RAM alınmaz. 1x16 alınır sonra ilave yapılır gerekilirse.

Bundan iki tane öneririm ileride bulamayabilirsin ilave yapmak istediğinde.

O SSD'ye o para verilmez bu dururken.

Kafam rahat olsun, ileride çıkacaklar dahil önüme gelen her AM5 işlemciyi takayım dersen bunu al en az.

Güncel olarak bunlara karar verdim.

Uygun mudur?

Sence nasıl hocam.

Kingston eskiden güzel SSD yapmıyordu şu anki durumu Samsung'dan bile iyi mi? Anakarta fazla gömülmek istemiyorum zaten hız aşırtma vs yapmayacağım.

Gayet güzel olmuş üstteki SSD yuvası PCI 5 alttaki yuva PCI 4 ileride bütçen olursa ve ucuzlarsa PCI 5.0 bile takabilirsin.

Kingston eskiden güzel SSD yapmıyordu şu anki durumu Samsung'dan bile iyi mi? Anakarta fazla gömülmek istemiyorum zaten hız aşırtma vs yapmayacağım.

Kinston KC3000, Fury güzel SSD'ler benzer kalitedeler hangisi daha uygunsa onu tercih ederdim, aynı SSD burada daha uygun dilersen buradan da alabilirsin.

Teşekkürler hocam kasamda bu anakartı takarken zorluk yaşar mıyım?

Yok hocam mATX zaten sizinki ATX kasa rahatlıkla sığacaktır.

Tamamdır hocam ekran kartım hariç her şey güncel ve iyi zaten( yazdıklarımı sipariş ettim ). Ekran kartım ise 1660 Super 5000 serisini beklemek istiyorum. NVIDIA'nın 4000 serisi ekran kartları bana göre beta test ekran kartı gibi bir şey 5000 serisinin güzel olacağını umuyorum. Kafam bir AMD almaya gitti de 7000XT serisi çok hoşuma gitti de çok güç tüketmesini sevmiyorum. Ve teknolojik olarak ve güç tüketimi olarak NVIDIA daha iyi bence o yüzden beklememde fayda var gibi hissediyorum. DDR 5 için ayrı bir PSU almama gerek var mı? Ve 7500F için fiyat performans kule tipi soğutucu önerisi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…