Ryzen 5 2600 ve 1660 Ti Cyberpunk 2077 High ayarlarda oynatır mı?

indir (1).jpg

indir.jpg

Çıkmayan oyun hakkında konuşmak doğru değil, belki optimizasyon sorunlu belki de çok iyi bir optimizasyona sahip olacak bilemeyiz. Oyun on siparişimde ben bekliyorum.
Konuda aynı şey olmuş "beyler 1-2 seneye sistem toplayacak önerin." tarzında.

Tahminden öteye gidemeyiz. GTX 1050Ti modelinin en azından orta ayarları rahatlıkla karşılayacağını düşünüyorum. Belki daha iyi bile gelebilir. Oyun üreticileri saf değil. Daha çok kişiye satmak için sistem gereksinimlerini uygun tutacaklardır. Sizin sisteminizle de yüksek ayarlar hayal değil bence.
Orta değilde bence en düşükte oynatır. O da sıkıntılı bir FPS verir diye düşünüyorum.

Cyberpunk 2077 çok üst düzey grafikli bir oyun olmayacak. Çoğu açık dünya oyununda olduğu gibi yine kalabalık yerlerde işlemciye yüklenir. Yeni nesil konsollara geçmediğimiz için çok büyük farklar, yüksek sistem gereksinimleri beklemeyin. Tabii bunlar sadece benim fikrim.

Ciddi bir yorum yapacak olursam 1660 Ti ile 1080p high ultra arasında 60 FPS rahat rahat verecektir.

Dostlar oyun 7 yıldır geliştiriliyor olacak, bir zahmet optimize etsinler.

1050 Ti, RX 570 vs. rahatça oynatamazsa oyun satılmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı