- Makaleler
- 21
Günümüzde 4 GB kart bile yeterli değilken 3 GB 1060 almak dünyanın en mantıksız işidir. Ölü bir kart almışsınız.
Son düzenleme:
Ürünü hala iade etme şansım var, şu an hatta kargo aşamasında. Ürünü 1059 liraya aldığımı belirtmek isterim. Windows 8.1 kullanacağım bu yüzden amd'nin hiçbir ekran kartını alamam, alsam bile son 4 5 aydaki %50'den fazla elektrik zammı sonrası daha zararlı olurum.Günümüzde 4 GB kart bile yeterli değilken 3 GB 1060 almak dünyanın en mantıksız işidir. Ölü bir kart almışsınız.
Hocam windows 8.1'i amd çok az kişi kullanıyor diye driver çıkarmıyor. Sadece w7 ve w10'a driver çıkarıyor. O yüzden amd seçenek değil benim için. Gtx 1650 ile olan karşılaştırmasını izledim ve hemen hemen tüm testlerde 1060 3gb daha iyi çıktı. Yeni çıkan oyunlarda ikisi de hemen hemen aynı performans veriyor (bir tık gtx 1060 daha iyi) ancak eski oyunlarda 1060 daha 10 ila 30 fps arası daha iyi veriyor. Pascal ve Turing mimari farkından dolayı sanırım. Neyse teşekkürler öneri* için.Forza 7'yi bilmem ama 4 oldukça fazla yükleniyor VRAM'e. O fiyata 1650 bulursanız belki o daha iyi gelebilir. 570 falan alsaydınız daha iyi olurdu undervolt yapıp 100 W'a kadar düşerdi ama siz bilirsiniz.
Eğer sıfır alacaksanız 1060 eski olduğundan onun yerine yeni nesil kart almak daha iyi olur. Bütçeniz ne?Rica etsem sebebini de açıklar mısınız?
Sıfır aldım hocam, 1059 lira ödedim. Bütçem bu, yeni nesil ekran kartlarından alabileceğim bir tek gtx1650 var. Eğer sizin bir önersiniz varsa yazmaktan çekinmeyin lütfen.Eğer sıfır alacaksanız 1060 eski olduğundan onun yerine yeni nesil kart almak daha iyi olur. Bütçeniz ne?
Sıfır aldım hocam, 1059 lira ödedim. Bütçem bu, yeni nesil ekran kartlarından alabileceğim bir tek gtx1650 var. Eğer sizin bir önersiniz varsa yazmaktan çekinmeyin lütfen.
Hocam amd'yi windows 8.1 desteklemiyor diye almıyorum, ayrıca elektrik tüketimi çok yüksek.1060; rx 570'ten biraz daha performanslı o yüzden yine iyi yani daha pahalıya almışsınızdır diye düşünmüştüm bence bu fiyata ideal. Aslında 300 lira daha verip RX 590 Pulse alabilirdiniz ama size bu kart da yetecekse fazlasına gerek yok tabi ki. Sonuçta siz kullanacaksınız ve sizin gereksinimlerinizi karşılıyorsa hayırlı olsun![]()
Hocam amd'yi windows 8.1 desteklemiyor diye almıyorum, ayrıca elektrik tüketimi çok yüksek.
Bir şey sormak istiyorum sertifikalı 500w psu yeterli olur mu bu sisteme.
![]()
Cooler Master MasterBox MB501L 600W 80+ Carbon Pencereli GAMING KASA
Cooler Master MasterBox MB501L 600W 80+ Carbon Pencereli GAMING KASAwww.bizdehesapli.com
Sitede güvenilirdir.
Bütçeniz doğrultusunda alınabilir.Aerocool QS240 600W 2x12cm Fanlı Full Tempered Glass Camlı Fiyatı
Aerocool QS240 600W 2x12cm Fanlı Full Tempered Glass Camlı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.